Neįgaliesiems

Praėjusių metų šventinės eglutės kamuoliai pasiekė socialines ir futbolo įstaigas

Praėjusiais metais Lietuvos futbolo federacija (LFF) surengė socialinę akciją „Futbolo Kalėdos“, kurios metu prie Vilniaus „Akropolio“ sužibo eglė, padaryta iš futbolo kamuolių.

Eglę sudarė daugiau nei 700 kamuolių, o po akcijos jie pradėjo keliauti po Lietuvą bei buvo išdalinti socialinėms ir futbolo įstaigoms priklausiantiems vaikams skirtinguose regionuose.

Tiesa, praėjusių Kalėdų metu bei po jų Lietuvą savo gniaužtuose laikė gana ilgas karantinas, dėl kurio ilgą laiką nebuvo galima kirsti skirtingų savivaldybių ribų, tad kamuolių dalinimas buvo užbaigtas metams jam įsibėgėjus.

Tačiau visi kamuoliai pasiekė savo adresatus, o dabar, tarptautinės futbolo dienos proga, kviečiame jus pamatyti, kaip kamuoliai keliavo po skirtingas savivaldybes.

Kamuolius organizacijos pristatė Lietuvos futbolo federacijos vadovai, taip pat – ir Vykdomojo komiteto nariai.

LFF dar kartą dėkoja iniciatyvos partneriams: „Fasa“, „Dominari“, „Hegelmann Transporte“, „Litnaglis“, „Hummel“, „TDS Group“, „BCB group“, futbolo akademijai „Šiauliai“, Akmenės sporto centrui, A lygai, „Ecoil“, „Vėtrija“, futbolo mokyklai „Ateitis“, „Akropolis“, „Tangoprint“, „Bodesa“, „Adiada“, „Sovli“, Leilai ir Smiltei ir Gintautui Žemaičiui.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS