Neįgaliesiems

LFF generalinis sekretorius su Birštono savivaldybės mere aptarė regiono futbolo perspektyvas

Lietuvos futbolo federacijos generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius susitiko su Birštono savivaldybės mere Nijole Dirginčiene.

Susitikimo metu aptartas bendradarbiavimas per FIFA pasaulio salės futbolo čempionatą, kuomet Birštone gyveno ir treniravosi visi čempionato teisėjai iš įvairių pasaulio šalių, bei ateities planai.

„Džiugu, kad Birštono savivaldybė aktyviai prisidėjo prie 2021 metų FIFA pasaulio salės futbolo čempionato organizavimo. Įvairių šalių teisėjai, sportininkai, treniravęsi ir gyvenę Birštone, turėjo progą ne tik apsilankyti mūsų sveikatinimo ir sveikatingumo objektuose, bet ir naudotis puikiai išplėtota ir toliau plėtojama kurorto infrastruktūra, į kurios darnią visumą įsilieja naujai pastatytas daugiafunkcinis sporto ir sveikatingumo centras, orientuotas į treniruotes ir rungtynes“, – kalbėjo merė N. Dirginčienė.

Šiuo metu Birštone treniruočių stovyklą yra surengusi Lietuvos salės futbolo rinktinė, kuri ruošiasi šį savaitgalį prasidėsiančiai Baltijos salės futbolo taurei.

„Su mere aptarėme galimybę surengti LFF salės futbolo taurės finalą Birštone ir tikimės, kad tai pavyks įgyvendinti. Esame pasiruošę suteikti visokeriopą pagalbą Birštonui, kad kurorto turima infrastruktūra būtų tinkamai išnaudojama: atsirastų vaikų komandos, dalyvaujančios LFF rengiamose varžybose bei vyktų salės futbolo komandų stovyklos ir varžybos“, – teigė LFF generalinis sekretorius E. Stankevičius.

Pasak LFF generalinio sekretoriaus Edgaro Stankevičiaus, Birštonas turi puikią futbolo infrastruktūrą tiek treniruotėms, tiek ir varžyboms, o savivaldybės dėmesys futbolo plėtrai regione užtikrina puikias sąlygas tiek mėgėjų, tiek profesionalų tobulėjimui.

Tikimasi, kad Birštone jau kitais metais gali būti įrengta ir paplūdimio futbolo aikštelė, kurioje taip pat galėtų būti rengiamas Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato etapas.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS