Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo apdovanojimai 2021. Rezultatyviausi A ir Pirmos lygų futbolininkai

Kalendorinių metų pradžia – tradicinis laikas, kada yra apdovanojami ir įvertinami geriausi Lietuvos futbolininkai, treneriai ir kiti pasižymėję asmenys bei iniciatyvos.

Antradienį prasidėjo pirmasis balsavimo rinkimuose etapas, jo metu galite rinktis iš devynių kandidatų. Pirmasis etapas baigiasi šį sekmadienį, sausio 16 dieną, 23.59 val. Atiduoti savo balsus galite paspaudę šią nuorodą.

LFF.lt kasdien pristatys kiekvieną iš nominacijų bei taip leis geriau susipažinti su nominantais.

Tiesa, nominacijų pristatymą šį kartą pradedame nuo tokių, kuriose rinkimai nevyks – tai yra rezultatyviausi praėjusio sezono Optibet A lygos bei Pirmos lygos futbolininkai, kurie įmušė daugiausiai įvarčių savo divizionuose.

Optibet A lygoje rezultatyviausiu praėjusio sezono futbolininku tapo buvęs Vilniaus „Žalgirio“ puolėjas Hugo Videmontas, sezoną užbaigęs su 17 tikslių smūgių, ir taip rezultatyviausiu futbolininku tapęs antrus metus iš eilės – 2020-ųjų sezone, kuris dėl COVID-19 pandemijos buvo trumpesnis, žaidėjas pelnė 13 įvarčių.

Visgi kitame sezone prancūzas aukščiausioje Lietuvos lygoje neberungtyniaus – oficialiai paskelbta, jog nuo kito sezono jis atstovaus „Aktobe“ komandai Kazachstane. Tačiau galima neabejoti, kad laiką Lietuvoje jam pradės prisiminti du šalies čempiono titulai bei du sykius iškovotas rezultatyviausio pirmenybių futbolininko vardas.

Tuo tarpu LFF Pirmos lygos rezultatyviausio futbolininko prizas atiteks nenuilstančiam Kazlų Rūdos „Šilo“ ekipos veteranui Ričardui Beniušiui,

Solidų sužaidęs puolėjas pelnė daugiau nei trečdalį visų komandos įvarčių („Šilas“ iš viso įmušė 59), o toks jo rezultatyvumas ženkliai prisidėjo ir prie to, kad Kazlų Rūdos ekipa sezono pabaigoje užsikabintų bronzos medalius. 

Apdovanojimų renginys sausio 31 dieną vyks Vilniuje.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS