Neįgaliesiems

Prasideda Lietuvos futbolo esporto rinktinės atranka

Kovo 28 ir 31 dienomis įvyks kvalifikaciniai turnyrai dėl patekimo į Lietuvos Esporto futbolo rinktinę. Šiemet pagrindinio čempionato organizatorius – FIFA. 

Tarptautinė futbolo organizacija organizuoja FIFAe Nations Cup čempionatą, kuriame dalyvaus daugiau nei 60 pasaulio futbolo esporto rinktinių.  Lietuvos futbolo federacija kviečia dalyvauti atviroje atrankoje ir atstovauti Lietuvai tarptautiniame turnyre. 

Atranka bus vykdoma dviem etapais, pirmasis atrankos turnyras numatomas kovo 28 dieną. Challengermode platformoje. Turnyras vyks nuotoliniu būdu, per interneto ryšį, o geriausi du turnyro žaidėjai pateks į oficialią rinktinės sudėtį.

Lygiai tokiu pat formatu įvyks atranka ir kovo 31 dieną. Pagrindiniai techniniai reikalavimai yra turėti veikiančią PSN narystę, Playstation 5 konsolę ir FIFA 22 žaidimą. FIFA organizuojamas čempionatas vykdomas „Ultimate team“ funkcijos pagrindu, tad žaidėjai turės pasiruošti savo stipriausias virtualias sudėtis ir įrodyti pranašumą skaitmeninėje aikštelėje. Stipriausi keturi žaidėjai bus pakviesti į stovyklą, kurioje bus šlifuojami žaidimo 2-2 įgūdžiai.

„Džiaugiamės, kad šių metų sezone jungiamės prie FIFA esporto platformos ir turėsime galimybę rungtyniauti prieš stipriausias pasaulio rinktines. Tai unikali proga mūsų FIFA žaidimo mėgėjams, kurie keletą sezonų iš eilė laukė savo laiko, kol dirbome tik su PES futbolo simuliatoriumi.

Kadangi šioje platformoje rungtyniauja tik stipriausi pasaulio žaidėjai, tikimės, kad mūsiškiams tai padės greičiau tobulėti ir pasiekti profesionalų statusus. Kviečiame visus norinčius išbandyti savo jėgas atrankoje ir laimėjus vieną iš dviejų etapų, įrodyti savo pajėgumą didžiausioje futbolo esporto scenoje“, – ragino LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Kovo 28 dieną pirmasis turnyras prasidės 19 val.

Registracija ir daugiau informacijos: https://www.challengermode.com/s/LFF/tournaments/e9a21eea-bd2e-4bce-a79d-08d9eda7f28e

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS