Neįgaliesiems

Pasveikinti A. Gabrys ir V. Plikaitis

Lietuvos futbolo federacijos ordinais jubiliejų proga pasveikinti ir apdovanoti nusipelnę Marijampolės regiono futbolo žmonės – Algimantas Gabrys ir Vincas Plikaitis.

Nuotraukoje – V.Plikaitis (kairėje) ir A. Gabrys

Jubiliatus Marijampolėje prieš LFF Vykdomojo komiteto posėdį pasveikino l.e.p. LFF prezidentas Vidmantas Butkevičius, Marijampolės apskrities futbolo federacijos prezidentas Žydrūnas Buzas, kiti komiteto nariai.

Algimantas Gabrys liepos 16-ąją šventė 70 metų jubiliejų. Kaip futbolininkas jis atstovavo Marijampolės „Sūduvos“, Kauno „Atleto“, Jonavos „Statybos“ komandoms, o trenerio karjeroje dirbo su Jonavos „Statyba“ ir daug metų buvo „Sūduvos“ vyriausiuoju treneriu.

A. Gabrio treniruojama „Sūduva“ iškopė į A lygą, debiutavo UEFA taurių varžybose, pirmą kartą iškovojo šalies čempionato sidabrą. Pasitraukęs iš “Sūduvos” dirbo vaikų komandose.

Vincas Plikaitis liepos 18-ąją pažymėjo 60 metų sukaktį. Iš Kalvarijos kilęs V. Plikaitis futbolo treniruotes pradėjo lankyti Alytuje ir su „Dainavos“ komanda tapo 1975 metų šalies čempionu, vėliau žaidė Vilniaus „Pažangos“ ir Marijampolės „Sūduvos“ ekipose, dirbo futbolo treneriu Marijampolės rajono sporto mokykloje.

Vėliau V. Plikaitis įsitraukė į politinę veiklą, dirbo Kalvarijos savivaldybės taryboje, o 2007-2008 ir nuo 2015 m. eina savivaldybės mero pareigas.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS