Neįgaliesiems

MFA „Žalgirio“ merginos ryžtingai pasitinką antrą sezono pusę

Netrumpos vasaros atostogos baigėsi ir sostinės MFA „Žalgirio“ klubo merginoms. Pasibaigus stovykloms visoms Lietuvos merginų rinktinių amžių grupėms, pagaliau merginos gali sugrįžti ir į savo klubo pasiruošimo stovyklas.

Štai žalgirietės kimba į darbus tik nuo rugpjūčio pradžios ir rengiasi svarbiai kovai prieš jas turnyrinėje lentelėje persekiojančias Gargždų tigres. Pirmosios rungtynės vyks išvykoje, rugpjūčio 27-ąją, kuomet sostinės merginos sieks pagaliau parsivežti pergalę iš pagrindinio Gargždų „Bangos“ stadiono. Įdomu tai, jog prieš dvejus metus moterų A lygoje debiutavusiai Gargždų „Bangos“ komandai susitikimuose su žalgirietėmis vis pavykdavo išplėšti pergales savo namų zonoje. Rezultatai baigdavosi 2:1; 3:2 gargždiškių naudai. Todėl šiemet komandos tikslai labai aiškūs.

Gabija Gedgaudaitė neslepia, jog vasaros malonumai paliko pėdsaką: „Po atostogų sugrįžti į treniruočių progresą yra gan nelengva, kadangi priaugti kilogramiukai neleidžia taip greitai įsijungti į režimą, tačiau visos per treniruotes supranta, kad artėja A lygos pradžia ir atiduodam visą save treniruočių metu ir naikinam visas sukauptas kalorijas savyje!“, – linksmai nusiteikusi kalbėjo G. Gedgaudaitė.

Viktorija Čiapaitė nusiteikusi itin ryžtingai. Ji apie pergales ir nieką daugiau svajoja jau nuo paskutinio susitikimo: „Po atostogų grįžti į sportinį režimą tikrai nėra lengva. Tačiau jau visą šią savaitę kiekvieną dieną po kelias valandas liejame prakaitą treniruotėse. Kuo toliau, tuo treniruotės sunkėja, kadangi iki A lygos rungtynių lieka vis mažiau laiko. Šį sezoną mūsų komanda turi išsikėlusi aukštus tikslus, tad tenka sunkiai dirbti. Ir laiko tinginiauti nebelieka, nes rugpjūčio 27 dieną, išvykoje, Gargžduose, mus tenkins tik pergalė“, – pasitikėjimo neslėpė V. Čiapaitė.

O štai Laura Ruzgutė tikina, jog ji ir komandos draugės yra ištroškusios futbolo maratono: „Sugrįžti po atostogų, žinoma, fiziškai yra sunki užduotis, tačiau visos iki vienos yra beprotiškai pasiilgusios futbolo, todėl, nors ir tenka pavargti, bet visos esame laimingos, kad pagaliau vėl susitikom ir kimbam į darbus, ruošiamės varžybų maratonui! Esame nusiteikusios sunkiai dirbti ir įrodyti, ką galime aikštėje!“, – sakė futbolininkės ir trenerės darbą derinanti L. Ruzgutė.

MFA Žalgiris/futbolas.lt info

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS