Neįgaliesiems

Triuškinančios lyderių pergalės bei istorinė „Nevėžio“ pergalė

Atsinaujinusios LMFA Pirmos lygos kovos pažėrė kelias rezultatyvias rungtynes. Vilniaus MFA „Žalgiris“, Ukmergės SC-„Keliai“ ir Mažeikių „Triumfas“ lieka nepralaimėjusios pirmenybių komandos.

Šeštasis turas prasidėjo triuškinančia Vilniaus FM-FK „Amber“ pergale Pietų regione. Sostinės „liepsnos“ net 19:0 nusvilino viešnias iš Vilkaviškio. Po „septynvartį“ pelnė Viktorija Magalinskaja ir Aksinija Neznamova.

Rungtynių nuotraukos (V. Paunksnio foto)

Kaune įtikinančią pergalę 6:0 atšventė regiono lyderė MFA „Žalgiris B“. Erika Šupelytė jau pirmame kėlinyje sumušė 4 įvarčius į SM „Tauro“ vartus.

Rungtynių nuotraukos (I. Siliūnienės foto)

Įvarčiai liejosi laisvai ir Rytų regione. Ukmergės SC-„Kelių“ žaidėjos išvykoje 16:0 sutriuškino visaginietes, o Irina Kvasnickaitė su Livija Toropovaite kartu atliko „pentatrikus“.

Rungtynių nuotraukos (G. Čekanauskaitės foto)

Panevėžietės 10:1 įveikė Nemenčinės MFK.  Rungtynėse žibėjo Karilė Liužinaitė, įmušusi 5 įvarčius, o vienintelį šeimininkių įvartį pelnė Jelena Chatkevič. Rezultatyvi pergalė leido panevėžietėms pakilti į antrą regiono vietą, aplenkus jonavietes.

Vakarų regiono lyderės iš Mažeikių namuose nugalėjo 3:1 Klaipėdos FM ekipą. Rimantė Jonušaitė pelnė visus „Triumfo“ įvarčius, o viešnių gretose pasižymėjo Rugilė Lygnugarytė.

Rungtynių nuotraukos (Kazysfoto nuotr.)

Pirmąją savo pergalę namie iškovojo Kėdainių merginos. Sandros Abolaitės įvartis buvo vienintelis „Nevėžio“ ir „Bangos B“ dvikovoje – 1:0.

Septintasis pirmenynių turas bus sužaistas rugsėjo 7 dieną Vilniuje, Alytuje, Panevėžyje, Klaipėdoje ir Gargžduose. Ukmergės ir Jonavos ekipų dvikova nukelta vėlesniam laikui.

Autorius – Robertas Každanas/„Kazysfoto“ nuotr.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS