Neįgaliesiems

Telšiai priims LFML „Hummel“ 7×7 čempionato II turą

Lietuvos futbolo mėgėjų lygos ir LFF organizuojamo „Hummel“ čempionato II turas vyks Telšiuose. Kovų, kurios birželio 10 d. suplanuotos „Ateities“ pagrindinės mokyklos stadione, pradžia – 11:00 val. 12 komandų sekmadienį sužais po dvejas rungtynes.

Atidarymo rungtynės. II turas prasidės rezultatyviausios čempionato komandos „Kėdainių“ (6 taškai) ir Panevėžio „Sportidus“ (3 tšk.) rungtynėmis. Tuo pat metu savo susitikimą pradės ir šeimininkai „Telšių FMA“ bei taškų I ture neiškovojęs FK „Kaunas“.

Kova dėl pirmųjų taškų. Iš I turo Panevėžyje be taškų grįžo ne tik FK „Kaunas“, bet ir STIHL (Kauno raj.) bei „Eurostandartas“ (Marijampolė). Pirmuosius taškus „Eurostandartas“ turės progą iškovoti prieš Visagino „Inter-Veteranus“ (4 tšk.) , o STIHL – prieš „Klaipėda City“ (2 tšk.). Jei to padaryti nepavyks, kažkuri iš šių komandų Telšius visvtiek paliks atsidariusi taškų sąskaitą – 16:00 val. „Eurostandartas“ ir STIHL jėgas išmėgins tarpusavyje.

Klaipėdos rajono derbis. Geriausiai I ture besigynusi, tačiau ir sunkiai kelių varžovų vartųlinkradusi FK „Jakų“ (3 tšk.) komanda, čempionate atstovaujanti Klaipėdos rajonui, išmėgins jėgas prieš abejas rungtynes lygiosiomis sužaidusį „Klaipėda City“ kolektyvą.

Iššūkis lyderiui. Dėl geresnio įvarčių santykio po I turo pirmaujančiam Kauno FK „Feniksui“ (6 tšk.) įkąsti bandys FK „Jakai“ ir Šakių „Zanavykas“ (4 tšk.). Klausimas, kaip varžovams pavyks sulaikyti FK „Fenikso“ puolimų lyderius R. Gumbrį, E. Grigaitį ir A. Labanauską, I ture kartu surinkusius 12 iš 16 komandos įvarčių.

Iššūkis šeimininkams. Galima neabejoti, jog „Telšių FMA“ komanda sieks ne tik nesvetingai sutikti FK „Kauną“ turo starte, bet ir taip pat turo uždarymo rungtynėse išlydėti „Inter-Veteranus“.

Ar dominuos puolimas? „Kėdainiai“, per pirmas dvejas rungtynes pelnę 17 įvarčių, išmėgins jėgas su trečią geriausią puolimo rezultatą (14 įvarčių) pademonstravusia Vilniaus FCI (3 tšk.) komanda.

Kitos rungtynės. „Zanavykas“ –  FCI, FK „Kaunas“ – „Sportidus“.

LFML „Hummel“ čempionato II turo tvarkaraštis.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS