Neįgaliesiems

D. Petravičius: „Atidavėme visas jėgas“

Paskutinės UEFA Tautų lygos C diviziono 4 grupės rungtynės su Serbija kai kuriems Lietuvos rinktinės nariams bus savotiškai įsimintinos. Nacionalinėje komandoje debiutavo Giedrius Matulevičius, o debiutinį įvartį pelnė Deimantas Petravičius.

D. Petravičius buvo laikinai sugrąžinęs į lietuvius į žaidimą, kai technišku smūgiu sušvelnino atsilikimą (1:2). Visgi pastebimai žaidusio 23-mečio saugo indėlio nepakako, o Lietuva pralaimėjo 1:4.

„Pirmasis kėlinys buvo gana neblogas. Prieš tokias sgtiprias komandas galime žaisti tik atsitraukę ir kontratakomis, bet pirmajame kėlinyje vyrai atidavė visas jėgas. Dauguma praleistų įvarčių buvo po perdavimų iš kraštų, galėjome juos „uždaryti“, bet po pertraukos galbūt pritrūko jėgų“, – tvirtino trakiškis.

Tuo tarpu po keitimo 69 minutę aikštėje pasirodęs G. Matulevičius mano, jog galutinis rezultatas švieslentėje nebuvo visiškai teisingas: „Rezultatas yra 1:4, bet, manau, pagal žaidimą mes nebuvome verti pralaimėti tokiu rezultatu. Po pertraukos jie pakeitė taktiką, į aikštę išleido dar vieną aukštą puolėją, pradėjo atlikti daugiau perdavimų į baudos aikštelę, bet su tuo nesusitvarkėme“.

„Džiugu, kad debiutavau, bet patirtas pralaimėjimas kelia dvejopų jausmų. Ši praleista savaitė su rinktine man reiškia daug, kiekvienas lietuvis nori atstovauti rinktinę ir tai yra postūmis į priekį, bet reikia dirbti ir tobulėti, jog čia būčiau visada“, – sakė G. Matulevičius.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS