Neįgaliesiems

Paskutiniu EJL Savaitės žaidėjo titulu įvertintas M. Dedura

Čempionato finaliniame ture šuolį turnyro lentelėje atliko kauniečiai, pakilę į EJL U17 diviziono stipriausiųjų ketvertą. Komandos gynėjas ir kapitonas Matas Dedura sulaukė lygos trenerių įvertinimo bei pasidalino savo mintimis ir linkėjimais.

 

– SM „Tauro“ auklėtiniai čempionato finiše pademonstravo valią ir pakilo į 4 poziciją, įveikdami panevėžiečius ir klaipėdiečius. Kokiomis nuotaikomis gyveno komanda ir kaip jauteisi, kai sezoną užbaigėte 4 pergalių serija?

– Sezoną pradėjome nesėkmingai, norėjosi bent jau gera gaida jį užbaigti, kadangi tai buvo paskutinis mūsų kaip komandos sezonas kartu.

– Klaipėdoje įmušei savo 6 įvartį sezone bei svariai prisidėjai prie pergalės, lėmusią pakilimą turnyro lentelėje. Atskleisk, kokie buvo rungtynių įspūdžiai?

– Į rungtynes Klaipėdoje ateina daug žiūrovų, net pats maestro Ostapenko, taigi su gera nuotaika norėjosi užbaigti sezoną. Taip pat norėjosi pergalės, nes ji būtų užtikrinus 4 vietą. O įvartį įmušiau esant teigiamam rezultatui, pakilęs i saugų grandį.

– Ko pritrūko SM „Tauro“-FK „Kauno Žalgirio“ komandai, kad ši būtų šiemet tarp prizininkų gretų?

– Pritrūko gero starto, nes prastai pradėjome, nemažai rungtynių trūko sėkmės. Ta bloga pradžia, manau, padarė savo.

– Kuo naudingas buvo tau šis sezonas SHARP Elitinėje jaunių lygoje, kur jautiesi labiausiai patobulėjęs?

– Kaip ir kiekvienas sezonas, taip ir neišimtis šis, buvo naudingas. Sužaidžiau daug rungtynių tiek EJL, tiek Lietuvos jaunių rinktinėje. Manau, buvo labai naudingas ir tikrai jaučiuosi patobulėjęs, trenerius džiugina technika, žaidimo skaitymas, lyderio savybės.

– Neseniai patekai į A lygos istoriją, kai kartu su tėvu lapkričio 11 dieną sužaidei „Kauno Žalgirio“ komandoje rungtynėse prieš „Stumbrą“. Ar šis trenerio Mindaugo Čepo sprendimas tapo staigmena?

– Na, tai tikrai buvo nemenka staigmena, bet labai malonu, kad treneris pasitikėjo ir išleido tokiose rungtynėse. Tai suteikia dar daugiau motyvacijos dirbti!

– Ką norėtum perduoti SHARP Elitinės jaunių lygos bendruomenei, pasibaigus mūsų čempionatui?

– Linkėjimai EJL bendruomenei ir komandos sielai Dovydui Vilkui!

– Dėkoju už pokalbį!

Sekite SHARP Elitinės jaunių lygos naujienas mūsų „Facebook“ profilyje

Autorius – Robertas Každanas, Kazio Paulausko nuotr.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS