Neįgaliesiems

3 iš 3 – panevėžietės I lygoje neprarado taškų, „Šešupė“ iškovojo rezultatyviausią pergalę

LMFA Pirmoje lygos 3-iame ture pergales iškovojo panevėžietės, ukmergiškės ir „Šešupės“-MFK ekipa, o Vilniaus derbis pasibaigė lygiosiomis.

Pirmenybių vienvalde lydere tapo FK-FA „Panevėžio“-PRSSG ekipa. Šiaurės regiono grupės rungtynės Panevėžyje prieš FK „Nevėžį“ pasibaigė rezultatu 6:0, o dubliu išsiskyrė Karilė Liužinaitė.

SC „Ukmergė“ iškovojo valingą pergalę 2:0 žaidžiant dešimtyje prieš praeito sezono I lygos nugalėtojas. 34 minutę Simona Bagavičiūtė išvedė į priekį aikštės šeimininkes, bet po dviejų minučių teisėjas pašalino Urtę Šmigelskaitę. FK „Jonava“ komanda nepasinaudojo skaitline persvara ir pati praleido įvartį dvikovos pabaigoje.

Rezultatyviausią 3 turo pergalę Tauragėje iškovojo FK „Šešupė“-MFK, kuri net 7:0 pranoko alytiškes ir pakilo į Pietų regiono grupės 3 vietą. Kapitonė Dovilė Dockaitė išsiskyrė dviem pelnytais įvarčiais.

Rungtynių fotoalbumas (V. Paunskio nuotr.)

Vienintelės lygiosios 1:1 buvo užfiksuotos sostinės derbyje tarp MFA „Žalgirio“ ir Vilniaus regiono JK. Aksinija Neznamova pirmame kėlinyje išvedė viešnias į priekį, tačiau pati buvo 61 minutę pašalinta iš rungtynių. Anika Kyžaitė praėjus 10 minučių atstatė pusiausvyrą.

Rungtynių fotoalbumas (A. Griciūtės ir D. Radlinsko nuotr.)

Ketvirtojo turo rungtynės suplanuotos gegužės 24 dieną Alytuje, Kaune, Kėdainiuose ir Mažeikiuose.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS