Neįgaliesiems

Jaunieji futbolininkai mėgaujasi žaidimu Lietuvos regioninėje komandoje

Iš Lietuvos regionų pirmenybių žaidėjų suburta U-13 komanda šiandien debiutavo „Ateitis Cup“ turnyre ir jau pirmąją dieną džiaugėsi iškovota pergale.

 

Vaikinai žaidžia E grupėje kartu su Bergamo „Atalanta“, Daugpilio „Daugavpils“ ir Maskvos „Deviatka“ bendraamžių komandomis. Mūsiškiai šįryt „Sportima“ arenoje 0:2 nusileido Italijos atstovams. Žaisdami LFF stadione vaikinai žaidė dar užtikrinčiau ir 2:0 pranoko svečius iš Latvijos.

Jaunieji futbolininkai ir treneriai neslėpė džiaugsmo po pergalingų rungtynių, bet labiau vertino stiprėjančią komandos vienybę. Alytiškis Benas Tribušinas noriai pakomentavo pirmosios turnyro dienos įspūdžius: „Nuotaikos puikios, didžiuojuosi savo komanda. Manau, kad gerai susipažinome šios stovyklos metu ir atlikome sunkų darbą. Visada reikia tikėti savo komandos jėgomis ir niekada nenuleisti galvos.

Tikrai esu laimingas, kad galiu dalyvauti šiame Regionų pirmenybių projekte, diena praėjo puikiai. Smagiausia, kad gali žaisti tokio lygio turnyre, gali tobulėti ir gerinti savo žaidimą. Treneriai tikrai yra puikūs, draugiški ir gerai pamokino papildomų elementų. Nenoriu prarasti ryšių su šia komanda.“

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS