Neįgaliesiems

Kamuolio žongliravimo konkursas įpusėjo apsilankęs Vadžgiryje ir Vilkijoje

Pavasarį Vilkijos ir Vadžgirio mokiniai pasitiko su kamuolio žongliravimo konkursu „Mano laikas, mano draugai, mano futbolas“. Kovo 1 dieną Vadžgirio vaikų dienos centro ir Vilkijos „Nemuno krašto vaikai“ savo jėgas išmėgino kamuolio žongliravimo konkurse.

„Vaikai džiaugėsi, kai į mūsų įstaigą atvyko kamuolio žongliravimo konkursas. Visi laukė su nekantrumu, kada galės susipažinti ir sudalyvauti šiame konkurse. Tai įdomus fizinio aktyvumo laisvalaikio būdas, kuris skatina vaikus individualiai įsitraukti į veiklą“, – po renginio pasakojo vaiko dienos centro socialinė pedagogė Jolita Didžbalytė.

Geriausiai Vadžgirio vaiko dienos centre pasirodė Aurimas Bauža ir Miglė Juknelytė.

Kamuolio žongliravimo konkursas jau antrą kartą atkeliavo į Vilkijos miestelį, tik šį kartą aplankė vaikus iš vaikų globos namų „Nemuno krašto vaikai“ . Treneris Oleh Fedorchak motyvuoja vaikus aktyviai įsitraukti į šią individualią veiklą, kuri parodė, jog visi noriai dalyvauja, o tie kurie patenka į finalą, aktyviai ruošiasi finaliam etapui, ne tik per treniruotes, bet ir namuose.

Tarp visų dalyvavusių vaikų daugiausiai kamuolį išžongliravo Gabija Malakauskaitė, Nedas Landsbergas ir Vaclovas Nėnius.

Finalinis etapas įvyks gegužės 4 dieną Veiveriuose, prie legendinio partizano Juozo Lukšos-Daumanto muziejaus. Tai bus puiki galimybė vaikams ne tik varžytis kamuolio žongliravimo konkurse, bet ir susipažinti su šio krašto istorija.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS