Neįgaliesiems

Telšių arena pulsavo „LadyGolo“ žaidynių ritmu

Kovo 24-ąją Telšiuose praūžė masiškiausių Lietuvos merginų sporto žaidynių „LadyGolas“ regioninis U14 amžiaus grupės finalas.

Vakarų Lietuvos mokyklų komandos rungėsi dėl dviejų kelialapių į „LadyGolo“ superfinalą, kuris sutelks pajėgiausias šalies komandas balandžio 5 dieną Prienų arenoje.

Po smagios ir atkaklios varžybų dienos teisę pasirodyti superfinale pelnė Gruzdžių gimnazijos ir Kartenos mokyklos-daugiafunkcio centro komandos.

Trečią vietą pelnė Kuršėnų Pavenčių mokyklos-daugiafunkcio centro ekipa, ketvirta tapo Klaipėdos Vydūno gimnazijos ekipa, penkta – Tverų gimnazijos ekipa.

„Merginos po pasirodymo „LadyGole“ ir laimėto regioninio finalo tebėra pakilioje nuotaikoje, euforijoje ir labai patenkintos, kad galės žaisti superfinale. Mane, kaip trenerį džiugino, kad merginos labai atsakingai ir disciplinuotai žaidė, kad gerai gynėsi ir išnaudojo progas.

„LadyGolas“ suteikė galimybę užmegzti ryšius su kitomis komandomis, merginos per varžybų pertrauką tarpusavy pabendravo. Varžybos Telšiuose buvo gerai ir gražiai suorganizuotos, sudarytas patogus tvarkaraštis“, – įspūdžiais pasidalino Gruzdžių gimnazijos komandos treneris Augustinas Šlikas.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS