Neįgaliesiems

„LadyGolo“ U14 superfinalo nugalėtojų įspūdžiai: „Mes tiesiog gyvename futbolu“

Masiškiausios Lietuvoje merginų sporto žaidynės padovanojo įspūdingą superfinalo šventę. Prienų arenoje šurmuliavęs „LadyGolas“ sutelkė pajėgiausias komandas iš visos šalies ir leido moksleivėms įsimintinai praleisti dieną su futbolu.

 

Superfinale dalyvavusių merginų laukė ne tik rungtynių įkarštis, bet ir galimybė atsipalaiduoti pramogų zonoje bei pasigaminti suvenyrus.

 

Balandžio 5-ąją įvyko merginų iki 14 metų superfinalas. Šiose varžybose triumfavo Klausučių Stasio Santvaro pagrindinė mokykla iš Jurbarko rajono.

 

Nugalėtojų treneris Rimantas Slavikas padėkojo Lietuvos futbolo federacijai ir Masinio futbolo asociacijai ne tik už sklandų varžybų organizavimą, bet ir už „LadyGolo“ socialinę misiją.

 

„Važiavome į superfinalą su jauduliu, bet varžybų metu pajutome emociškai, kad galime laimėti ir nusiteikėme, kad reikia kovoti iki galo.

 

Dalyvavimas „LadyGolo“ superfinale – tai yra fantastiška patirtis. Merginos per kūno kultūros pamokas dabar visąlaik ateina su savo kurtomis emblemomis ant papuoštų marškinėlių. Jos labai džiaugiasi ir demonstruoja šias emblemas, su marškinėliais žaidžia ir treniruojasi.

Po pergalės žaidynėse mūsų mokyklos vadovybė ir mokytojos pagerbė nugalėtojas – surengė oficialų priėmimą aktų salėje, pavaišino šakočiu ir saldainiais. Visi drauge pasišnekėjome ir pasidalinome įspūdžiais. Ir vis dar šia diena gyvename puikiais įspūdžiais.

 

Mūsų mokykloje susidomėjimas futbolu prasidėjo nuo „Mr GOLAS“ žaidynių, kaip vaikai „užsikabino“ už futbolo ir aš palaikiau šį jų norą. Įprastai, mes per pamokas daug laiko praleidžiame su futbolu, vaikai labiausiai pageidauja futbolo užsiėmimų. Mes tiesiog gyvename futbolu“, – teigė Rimantas Slavikas.

 

U14 superfinalo nuotraukų galerija

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS