Neįgaliesiems

Kybartiškių triumfo reakcijos: „LadyGolas suteikė postūmį ir atgalinį ryšį“

Nenutyla atgarsiai iš Prienų arenoje praūžusio „LadyGolo“ superfinalo, kuris sutelkė pajėgiausias mokyklų komandas iš visos šalies ir leido moksleivėms džiugiai ir įsimintinai praleisti dieną su futbolu.

Visas superfinalo emocijas vizualiai perteikė Futbolas visiemsFacebook“ ir „Instagram“ paskyros, o pajėgiausių komandų akistatos buvo pirmąkart tiesiogiai transliuotos per futbolas.tv platformą.

Pastarajame „LadyGolo“ videoreportaže kviečiame prisiminti U12 superfinalo momentus.

Šioje amžiaus grupėje triumfavo Kybartų „Saulės“ progimnazija. Šios komandos atstovas Henrikas Katilius pasidalino įspūdžiais ir vylėsi, kad Kybartuose mergaitės ir toliau mėgausis žaidimu kartu.

„Smagus renginys, kuris labai patiko mergaitėms. Po jo kilo susidomėjimas, kada bus kitos futbolo treniruotės, tad tikrai „LadyGolas“ suteikė postūmį ir atgalinį ryšį. Būtų labai gerai, kad ir toliau išliktų mergaitėms noras reguliariai žaisti futbolą. Mažame mieste, kaip mūsų, nėra paprasta profesionaliai rengti komandas, bet tarpmokyklinėse žaidynėse visada stengiamės sudalyvauti.

Progimnazijos susidomėjimas šiomis žaidynėmis išaugo komandai patekus į superfinalą. Buvo smagu kartu džiaugtis pergalėmis ir padėti komandai“, – atsiliepė Henrikas Katilius.

 

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS