Neįgaliesiems

Baltijos jaunimo futbolo lygoje – panevėžiečių pergalė ir „Geležinio vilko“ nesėkmė

Trečiadienį įvyko du ketvirtfinalio susitikimai, kuriose skirtingai pasirodė Lietuvos atstovai.

LFF stadione savo meistriškumą galėjo pademonstruoti VFA „Geležinis vilkas“ ir RFS penkiolikmečių ekipos iš Rygos.

Nepaisant susikurtų progų, „Geležiniam vilkui“ visgi nepavyko įveikti rygiškių gynybos. Varžovai pasinaudojo savo šansu 47 minutę, kuomet reidą kairiuoju kraštu užbaigė Artjomas Kroļikovas. Susitikimas pasibaigė RFS pergale 1:0.

Pauliaus Urbelionio komentaras | Lecho Pečuro komentaras

 

Pavakarę FA „Panevėžys“-PRSSG priėmė BFC „Daugavpils“ U16 komandą. Šios komandos grupių etape skirtingai pasirodė – daugpiliečiai užėmė pirmą vietą, o panevėžiečiai – ketvirti. Kaip parodė rungtynės, spręsti apie komandų galimybes remiantis išankstinėmis prognozėmis buvo netikslinga.

Panevėžiečiai pasinaudojo savo koziriu – sparčiomis atakomis nustelbė svečius ir vietos sirgalius nudžiugino pergale 4:2.

Jau 3 minutę Eimantas Žižiūnas įmušė įvartį, bet už dešimties minučių Aleksejus Reutas pasinaudojo panevėžiečių klaida gynyboje.

Aikštės šeimininkai vėl įgijo persvarą, kai įvarčiais pasižymėjo 16 minutę Armandas Pukevičius ir 46 minutę Augustas Butkus.

Daugpilio futbolininkai buvo sugrąžinę intrigą, kai 50 minutę Maksimas Kopilovas realizavo baudinį. Panevėžiečiams pavyko dar kartą surengti rezultatyvią ataką, kurią 59 minutę taikliu smūgiu užbaigė Matas Dilys.

Igno Lukoševičiaus komentaras | Povilo Lukšio komentaras

 

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS