Neįgaliesiems

LMFA I lygos sezonas prasidėjo nuo titulą ginančios komandos pergalės

Trejomis rungtynėmis startavo 2023 metų Lietuvos moterų futbolo asociacijos I lygos sezonas. FC „Hegelmann“ B ekipa pirmoji pelnė tris taškus, o po jų pergales atšventė ukmergietės ir šiaulietės.

Trečiadienį Kaune susitiko FC „Hegelmann“ ir FK „Utenos Utenis“ dublerinės komandos. Rungtynių pradioje komandos apsikeitė po įvartį – 7 minutę Paulina Morkulytė išvedė į priekį šeimininkes, o 15 minutę Liucija Stasiulionytė atstatė pusiausvyrą.

FC „Hegelmann“ B komanda dar pirmajame kėlinyje įmušė du įvarčius, o po pertraukos rezultatas nepakito – 3:1. Tiksliais smūgiais pasižymėjo Ema Kriaučiūnaitė ir Karolina Kurapatkina.

Kitą dieną Vilniaus MFK „Žalgiris“ priėmė „SC-Ukmergė“ futbolininkes. Livija Toropovaitė 17 minutę suteikė ukmergiškėms pranašumą, bet po devynių minučių Gytė Tarasovė išlygino rezultatą.

Antrajame kėlinyje viešnioms pavyko pelnyti du įvarčius be atsako, kurių autorės – Simona Bagavičiūtė ir Meida Proscevičiūtė. Galutinis rezultatas – 3:1 „SC-Ukmergė“ naudai.

Penktadienį FA „Šiauliai“-ŠSG komanda išvyko žaisti rungtynių prieš FK „Vilnius“ dubleres ir sugrįžo su pelnytais 3 taškais.

Reda Jurkutė ir Gabija Toropovaitė jau pirmajame kėlinyje įmušė du šiauliečių įvarčius, 11 ir 30 minutę. FK „Vilnius“ B ekipai pavyko sušvelninti skirtumą 57 minutę, kuomet kamuolį į vartus pasiuntė Adriana Alekberovaitė – 1:2.

LMFA I lygos 2-asis turas startuos balandžio 21 dieną.

fchegelmann.com nuotr.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS