Neįgaliesiems

LMFA I lygoje – pernykščio finalo pakartojimas bei 11 įvarčių fejerija Žagarėje

Penktadienį ir sekmadienį buvo sužaisti Lietuvos moterų futbolo asociacijos Pirmos lygos 2-ojo turo susitikimai.

Kol kas tik viena komanda iškovojo 6 taškus, ir tai pavyko atlikti FC „Hegelmann“ dublerėms. Savotiškame 2022 metų pirmenybių finalo pakartojime jos Kaune susitiko su FK „Vilnius“ B komanda.  Vilnietės pirmavo po Agnieškos Kazarinos įvarčio, tačiau susitikimo pabaigoje Miglė Žižytė ir Paulina Morkulytė persvėrė rezultatą – 2:1.

MFK „Žalgiris“ viešėjo Žagarėje ir užfiksavo šio turo rezultatyviausią pergalę – net 11:0 nustelbė FK „Šešupė“ atstoves. Alina Neznanova pasižymėjo hetriku, Kornelija Kontrimavičiūtė ir Agnė Jakiūnaitė – dubliais, kitus įvarčius mušė Virginija Narbutaitė-Klevinskienė, Marta Lipnickaitė, Karina Klevinskaitė, o vienas įvartis krito į savus vartus.

Kiti susitikimai nepasižymėjo įvarčių gausa. FK „Vilkija“ ir FC „Džiugas“ savo dvikovos nugalėtoją išaiškino 90-ąją minutę, kuomet Kamilei Domarkaitei pavyko pralaužti aikštės šeimininkių gynybą – 0:1.

Į Šiaulius atvykusi MFA „Žalgiris“ B-MRU ekipa iškovojo pergalę 2:0. Antro kėlinio viduryje įvartį įmušė Austėja Petkevičiūtė, o per teisėjos pridėtą laiką vilniečių persvarą padvigubino Ineta Šukštulytė.

Po pertraukos į LMFA I lygą sugrįžęs FK „Nevėžis“ džiaugėsi 150 žiūrovų palaikymu stadione bei pergale 2:0 prieš FK „Utenos Utenis“ dublerinę ekipą. Kėdainiečių įvarčius pelnė Deimantė Berankytė ir Erika Aksinavičiūtė.

Pirmenybių 3-iojo turo rungtynės suplanuotos gegužės 12–14 dienomis.

fknevezis.lt nuotr.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS