Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo atstovai užsienyje (birželio 26 – liepos 2 dienos)

Toliau tęsiasi kai kurios užsienio pirmenybės, o jose ir toliau pasirodymus tęsia klubai su lietuviais sudėtyse.

Birželio 26 diena (pirmadienis)

Latvijos čempionate Faustas Steponavičius pelnė dar vieną įvartį, tačiau jo atstovaujamas „Tukums 2000“ klubas išvykoje 1:3 pralaimėjo „Daugavpils“ ekipai. Lietuvis žaidė visas rungtynes ir įvarčiu pasižymėjo 28 minutę.

Rygos RFS klubas pranešė, jog atsisveikino su Lietuvos rinktinės futbolininku Karoliu Uzėla. Vėliau patvirtinta, kad K. Uzėla grįžta į Lietuvą ir jungiasi prie „Kauno Žalgirio“.

Lietuvos treneris Donatas Vencevičius atsisveikino su iš aukščiausios Lenkijos lygos iškritusia „Legnica“ ekipa ir tapo antrojo diviziono „Podbeskidzie“ ekipos trenerių štabo nariu. Šiame klube taip pat rungtyniauja ir lietuvis Titas Milašius.

Birželio 28 diena (trečiadienis)

Domantas Antanavičius liko tarp atsarginių, o jo atstovaujamas „Atyrau“ klubas Kazachstano taurės pirmame mače išvykoje 0:1 pralaimėjo „Tobol“ futbolininkams. Atsakomasis mačas bus žaidžiamas liepos 8 dieną.

Birželio 29 diena (ketvirtadienis)

Kristupas Keršys žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama Rygos „Metta“ ekipa Latvijos čempionate namuose 0:1 neprilygo „Auda“ vienuolikei.

„Tukums 2000“ ekipa pranešė, jog komandą palieka puikiai joje pritapęs Faustas Steponavičius.

Birželio 30 diena (penktadienis)

Lodzės LKS klubas patvirtino, jog pasinaudojo išpirkos galimybe ir iš Italijos „Crotone“ komandos pilnai įsigijo rinktinės futbolininką Artemijų Tutyškiną ir su juo pasirašė kontraktą iki 2026-ųjų.

Liepos 1 diena (šeštadienis)

Artūras Žulpa žaidė nuo 71 minutės, o jo atstovaujama „Aktobe“ komanda Kazachstano čempionate išvykoje 2:1 pranoko „Maqtaaral“.

Liepos 2 diena (sekmadienis)

Rygos RFS klubas, kuriam priklauso Lietuvos rinktinės futbolininkas Faustas Steponavičius, pranešė, jog lietuvis atsisveikina su Latvijos komanda ir keliasi rungtyniauti į Bulgariją, kur nuo šiol atstovaus Plovdivo „Botev“ ekipai.

Vietnamo čempionate Vytas Gašpuitis žaidė visas rungtynes ir prisidėjo prie to, kad jo atstovaujama SLNA komanda išvykoje 1:0 nugalėtų „Hanoi“ FC.

Domantas Antanavičius Kazachstano čempionate 81 minutę kilo nuo suolo, tačiau jo atstovaujama „Atyrau“ komanda išvykoje 0:1 nusileido „Tobol“.

Vilius Armanavičius registruotas rungtynėms nebuvo, o jo atstovaujama „Kaspij“ ekipa namuose 1:2 pralaimėjo „Astana“.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS