Neįgaliesiems

Sužaistas dar vienas turas Lietuvos senjorų (60+) čempionate

Savaitgalį Utenoje buvo sužaistas jau trečiasis turas šių metų Lietuvos senjorų (60+) mažojo futbolo čempionate.

Šiame ture visos šešios turnyro komandos sužaidė dar po du sykius, o čempionatas tokiu būdu persivertė į antrą pusę – ekipos jau yra sužaidusios po 6 rungtynes iš 10.

Vienintele komanda, pridėjusia į savo kraitį maksimalų galimą taškų kiekį, tapo „Kaunas“ – kauniečiai vieninteliai iškovojo abi pergales ir surinko šešis taškus.

Pirmame susitikime Kauno ekipa nugalėjo „Skaistgirio-Žvelgaičio“ komandą, o vėliau pridėjo pergalę ir prieš Šiaulių VFK futbolininkus.

Savos sienos padėjo ir Utenos „Utenio senjorams“, kurie per turą taip pat nepatyrė pralaimėjimo kartėlio – pirmose rungtynėse uteniškiai sužaidė lygiosiomis su Vilniaus Senjorais (0:0), o vėliau pranoko taip be taškų ir likusį „Skaistgirio-Žvelgaičio“ kolektyvą.

Po tris taškus surinko po pergalę ir pralaimėjimą patyrę Šiaulių VFK ir Jonavos FVK „Klevo“ futbolininkai, o sunkus turas buvo Vilniaus Senjorams, kurie per du mačus turėjo tenkintis tašku.

Turnyro lentelėje intriga tik auga – į pirmą poziciją pakilo Utenos futbolininkai (12 taškų), jiems ant kulnų lipa Vilniaus Senjorų ir „Kauno“ komandos (po 11 taškų).

Vilčių pakovoti dėl prizinių vietų dar turi Šiaulių VFK (9 tšk.) ir Jonavos FVK „Klevo“ (6 tšk.) ekips, tuo tarpu „Skaistgirys-Žvelgaitis“ pirmųjų savo taškų vis dar laukia.

Visi trečiojo etapo rezultatai:

Šiaulių VFK – Jonavos FVK „Klevas“ 1:0;

Vilniaus Senjorai – Utenos „Utenio Senjorai“ 0:0;

„Skaistgirys-Žvelgaitis“ – Kauno „Kaunas“ 1:2;

Vilniaus Senjorai – Jonavos FVK „Klevas“ 1:2;

Šiaulių VFK – Kauno „Kaunas“ 0:1;

Utenos „Utenio Senjorai“ – „Skaistgirys-Žvelgaitis“ 3:0;

Kitas čempionato turas numatytas rugpjūčio 26 dieną.

Utenos apskrities futbolo federacijos nuotr.;

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS