Neįgaliesiems

Lietuvos veteranų (60+) čempionate – finišo tiesioji

Šeštadienį Šiaulių Gytarių stadione buvo sužaistas dar vienas turas Lietuvos veteranų (60+) čempionate.

Po turo tapo aišku, kad visų trijų prizinių vietų likimas spręsis paskutiniame čempionato ture, kuris vyks rugsėjo mėnesį.

Įdomu tai, kad šeštadienį vykusiame ture nė viena komanda neiškovojo maksimalaus galimo taškų kiekio – dvi sėkmingiausiai sužaidusios ekipos surinko po 4 taškus.

Tos komandos – Utenos „Utenio senjorai“ ir Šiaulių VFK. Jos abi pirmose savo rungtynėse iškovojo pergales, o paskui vykusiame tarpusavio susitikime stipresnės komandos neišsiaiškino – dvikova baigėsi lygiosiomis 0:0.

Šiauliečiai pirmame savo mače 3:0 susitvarkė su FK „Skaistgirio-Žvelgaičio“ ekipa, o uteniškiai 3:1 įveikė Jonavos FVK „Klevą“.

Tris taškus į savo sąskaitą įsidėjo jonaviškiai – po pralaimėjimo Utenos klubui, Jonavos veteranų komanda vėliau atsitiesė ir 3:2 palaužė „Kauno“ futbolininkus.

Pastariesiems turas nebuvo sėkmingas – kitose savo rungtynėse jie be įvarčių sužaidė su Vilniaus Senjorų komanda, kurie paskui neįveikė ir „Skaistgirio-Žvelgaičio“.

Komandoms likus žaisti po du susitikimus tapo aišku, jog intriga čia bus iki pat finišo. Pirmą vietą kol kas išlaiko Utenos veteranai (16 tšk.), jiems ant kulnų lipa Vilniaus Senjorai ir Šiaulių VFK (13 tšk.), vilčių nepraranda ir „Kaunas“ (12 tšk.).

Visi turo rezultatai:

Šiaulių VFK – FK „Skaistgirys-Žvelgaitis“ 3:0;

Utenos „Utenio senjorai“ – Jonavos FVK „Klevas“ 3:1;

Vilniaus Senjorai – Kauno „Kaunas“ 0:0;

Šiaulių VFK – Utenos „Utenio Senjorai“ 0:0;

Kauno „Kaunas“ – Jonavos FVK „Klevas“ 2:3;

FK „Skaistgirys-Žvelgaitis“ – Vilniaus „Senjorai“ 0:0;

Paskutinis čempionato turas numatytas rugsėjo 23 dieną.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS