Neįgaliesiems

Eligijus Jankauskas: „Rinktinei visada esu pasiruošęs atiduoti visą save“

Prieš ketvirtadienio rungtynes su Juodkalnija savo mintimis spaudos konferencijoje pasidalino Eligijus Jankauskas.

Jis teigė, jog trumpos stovyklos metu svarbiausias faktorius buvo atsistatymas.

„Stovykla tikrai buvo labai trumpa. Manau, kad svarbiausia buvo žaidėjams atsistatyti, nes dauguma jų žaidė dar šeštadienį ir sekmadienį.

Žinoma, taip pat analizavome ir rungtynių planą, stebėjome tai, kaip žaidžia Juodkalnija“, – kalbėjo šiaulietis.

Nors Juodkalnijoje yra bent kelios ryškesnės žvaigždės, kaip Stefanas Savičius ar Stevanas Jovetičius, jis į asmenybes nesifokusavo.

„Labiau akcentavome komandinius dalykus, kaip jie žaidžia, kuriose pusėse mėgsta pulti, kaip ginasi ir kitus dalykus“, – dėstė futbolininkas.

Kalbėdamas apie savo būseną, jis teigė, jog yra visiškai sveikas ir pasiruošęs žaisti.

„Asmeniškai jaučiuosi labai gerai. Rinktinei visada esu pasiruošęs atiduoti visą save. Šioje vietoje negali būti jokių pasiteisinimų, už rinktinę tikrai žaidžiame ne kiekvieną dieną“, – mintimis dalinosi puolėjas.

Jis taip pat nebuvo linkęs sutikti su mintimi, kad mačas su Juodkalnija namuose – geriausias šansas išplėšti tris taškus.

„Manyčiau, kad kiekvienos rungtynės yra svarbios ir kažkurių išskirti nereikėtų. Visada rungtynes pasitinkame tikėdamiesi laimėti.

Žinoma, rezultatai būna visokie, tačiau papildomo spaudimo sau nekuriame. Eisime ir bandysime nugalėti. Žinome jų silpnąsias puses ir bandysime tai išnaudoti“, – ryžto nestokojo žaidėjas.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS