Neįgaliesiems

Sensacija LFF taurėje – į finalą žengė Optibet Pirmos lygos lyderiai

Šeštadienį Širvintose buvo sužaistos pirmosios šio sezono LFF taurės pusfinalio etapo rungtynės.

Jose užfiksuota nemenka sensacija – savo žiūrovų aistringai palaikomi Vilniaus raj. „TransINVEST“ futbolininkai dramatiškai 1:0 (0:0) pranoko Telšių „Džiugą“ ir žengė į spalio 1-ąją vyksiantį finalą.

Telšiškiai tapo antra aukščiausios lygos komanda, kurią link finalo eliminavo Optibet Pirmos lygos lyderiai – prieš tai vykusiame ketvirtfinalio etape Giedriaus Barevičiaus auklėtiniai nugalėjo Gargždų „Bangą“.

Verta paminėti, kad antro diviziono komanda finale žais po ketverių metų pertraukos – paskutinį kartą toks atvejis buvo užfiksuotas 2019-aisiais, kai į finalą pateko tuomet Pirmoje lygoje žaidusi „Banga“. Tiesa, finale sensacijos gargždiškiai tada nepateikė ir nusileido Marijampolės „Sūduvai“.

„TransINVEST“ savo varžovus finale sužinos po savaitės – rugsėjo 17-ąją Šiauliuose dėl antros vietos finale susikaus vietos FA „Šiauliai“ bei „Kauno Žalgiris“.

Šeštadienio pusfinalio rungtynėse didesnės persvaros neturėjo nė viena komanda. Abi ekipos turėjo savo galimybių, tačiau jomis pasinaudoti joms nepavyko.

Kai jau atrodė, kad dvikovos baigties sprendimas persikels į pratęsimą, paskutinėmis pridėto laiko sekundėmis savo žodį tarė vienas labiausiai patyrusių Vilniaus rajono komandos futbolininkų Valentinas Jeriomenko.

Ilgametis Optibet A lygos futbolininkas sulaukė po kampinio jam palankiai atšokusio kamuolio ir stipriu smūgiu pasiuntė jį į vartus.

Telšiškiai laiko atsitiesti nebeturėjo ir netrukus Širvintų stadione susirinkę sirgaliai pradėjo švęsti savo palaikomos komandos pergalę.

LFF taurės pusfinalio rungtynės

Vilniaus raj. „TransINVEST“ (Optibet Pirma lyga) – Telšių „Džiugas“ (Optibet A lyga) 1:0 | Apžvalga ir komentarai

Likęs pusfinalio tvarkaraštis

Rugsėjo 17 diena (sekmadienis)

16.00 val. Šiaulių miesto stadionas. FA „Šiauliai“ (Optibet A lyga) – „Kauno Žalgiris“ (Optibet A lyga);

„TransINVEST“ nuotr.;

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS