Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo atstovai užsienyje (rugsėjo 4–10 dienos)

Nors Europoje praėjusią savaitę vyko rinktinių pertrauką, kai kurie lietuvių atstovaujami klubai žemesnėse užsienio lygose toliau žaidė oficialias rungtynes.

LFF.lt pristato jų bei jų klubų pasirodymus.

Rugsėjo 8 diena (penktadienis)

Ovidijus Šiaulys nebuvo registruotas rungtynėms, o jo atstovaujama „Entella“ Italijos „Serie C“ čempionato B grupėje išvykoje 0:0 sužaidė su „Pineto“ futbolininkais.

Rugsėjo 9 diena (šeštadienis)

Šiaurės Airijos čempionate pralaimėjimą patyrė „Carrick Rangers“ su lietuviu Nedu Mačiulaičiu, kuris namuose 0:1 nusileido „Ballymena“ komandai. Lietuvis žaidė visas rungtynes ir septintą pridėtą antro kėlinio minutę prieš save išvydo geltoną kortelę.

Italijos „Serie C“ B grupės čempionato rungtynėse Linas Mėgelaitis žaidė visas rungtynes, bet jo atstovaujama „Rimini“ komanda išvykoje 1:2 pralaimėjo „Torres“ ekipai.

Antrame Nyderlandų divizione Tomas Kalinauskas rungtyniavo nuo 78 minutės, bet jo „Den Bosch“ komanda išvykoje 1:3 pralaimėjo „Cambuur“ žaidėjams.

Lietuvis vartininkas Ernestas Juškevičius liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama „Linares“ komanda Ispanijos trečio diviziono antroje grupėje namuose 2:1 palaužė Madrido „Real“ B futbolininkus.

Rugsėjo 10 diena (sekmadienis)

Lietuvis Marius Adamonis žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Perugia“ komanda Italijos „Serie C“ B grupės pirmenybėse namuose 1:1 sužaidė su „Pescara“.

„Perugia“ nuotr.;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS