Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo atstovai užsienyje (rugsėjo 25 – spalio 1 dienos)

LFF.lt pristato dar vieną šios savaitės Lietuvos futbolo atstovų klubų pasirodymų užsienyje apžvalgą.

Rugsėjo 25 diena (pirmadienis)

Rokas Stanulevičius nebuvo registruotas Airijos čempionato rungtynėms, o jo atstovaujamas „Cork City“ išvykoje 0:5 pralaimėjo „Dundalk“ komandai.

Italijos „Serie C“ čempionato C grupėje Titas Krapikas savo naujojo klubo „Audace Cerignola“ žaidė visas rungtynes ir namuose 0:0 išsiskyrė su „Juve Stabia“ vienuolike.

Rugsėjo 26 diena (antradienis)

Į Lenkijos taurės šešioliktfinalį pateko „Podbeskidzie“ komanda su treneriu Donatu Vencevičiumi ir žaidėju Titu Milašiumi. Lietuvių komanda išvykoje 3:1 įveikė žemesnės lygos „Pogon Siedlce“ ekipą. T. Milašius mačą pradėjo startinėje sudėtyje ir rungtyniavo iki 71 minutės.

Ten pat žengė ir Lodzės LKS klubas, kuris išvykoje 3:2 pranoko taip pat žemesnėje lygoje žaidžiantį „KKS Kalisz“ klubą. Laimėtojų komandoje Artemijus Tutyškinas pradėjo susitikimą starto sudėtyje ir rungtyniavo iki 87 minutės.

Faustas Steponavičius Bulgarijos čempionate žaidė nuo 55 minutės, o jo atstovaujama Plovdivo „Botev“ išvykoje 0:1 pralaimėjo „Cherno More“ futbolininkams.

Turkijos čempionate Modestas Vorobjovas nebuvo registruotas rungtynėms, o jo atstovaujama „Istanbulspor“ komanda namuose 0:1 neprilygo Stambulo „Galatasaray“.

Izraelio čempionate skaudų smūgį sugėrė Tel Avivo „Hapoel“ komanda su visas rungtynes žaidusiu Emilijumi Zubu. Tel Avivo klubas miesto derbyje namuose net 0:5 pralaimėjo Tel Avivo „Maccabi“ futbolininkams.

Rugsėjo 27 diena (trečiadienis)

Graikijos čempionate tašką į sąskaitą pridėjo Kretos OFI, kurią treniruoja lietuviškas trenerių štabas (Valdas Dambrauskas, Marius Skinderis, Justinas Gasiūnas, Jonas Skinderis). Kretos komanda išvykoje 1:1 sužaidė su „Panetolikos“.

Kitose lygos rungtynėse Vykintas Slivka žaidė be keitimų, o jo „Lamia“ klubas taip pat išvykoje 1:1 išsiskyrė su „Kifisias“ futbolininkais.

Pasirodymą Saudo Arabijos taurėje baigė Džiugo Bartkaus atstovaujama „Al-Orubah“, kuri namuose 0:2 nusileido aukštesnės lygos „Al Wehda“ ekipai.

Albanijos čempionate Gytis Paulauskas žaidė nuo 64 minutės, o jo atstovaujama „Egnatia“ išvykoje 2:0 nugalėjo „Vllaznia“ futbolininkus.

Gvidas Gineitis nuo atsarginių suolo stebėjo, kaip jo atstovaujama „Torino“ komanda Italijos „Serie A“ čempionate išvykoje 0:2 pralaimėjo Romos „Lazio“.

Rugsėjo 28 diena (ketvirtadienis)

Justas Lasickas liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ Slovėnijos čempionato rungtynėse namuose 1:1 sužaidė su „Koper“ futbolininkais.

Rugsėjo 29 diena (penktadienis)

Latvijos čempionate Kristupas Keršys žaidė nuo  71 minutės, ketvirtą pridėto laiko minutę gavo geltoną kortelę, o jo atstovaujama Rygos „Metta“ išvykoje 2:4 nusileido „Daugavpils“ futbolininkams.

Trenerio Donato Vencevičiaus ir Tito Milašiaus atstovaujama „Podbeskidzie“ antrame Lenkijos divizione išvykoje 0:2 pralaimėjo Varšuvos „Polonia“ komandai. T. Milašius šįkart liko tarp atsarginių.

Pergalę antrame Nyderlandų divizione pergalę iškovojo Tomo Kalinausko „Den Bosch“, kuri išvykoje 3:0 sutriuškino „Groningen“ komandą. T. Kalinauskas aikštėje nepasirodė.

Belgijos čempionate Edgaras Utkus žaidė nuo 82 minutės, per pridėtą laiką gavo geltoną kortelę, o jo atstovaujama „Cercle Brugge“ išvykoje 1:2 neprilygo „Kortrijk“ futbolininkams.

Airijos čempionate Rokas Stanulevičius nebuvo registruotas dvikovai, o jo atstovaujama „Cork City“ namuose 0:1 pralaimėjo „St. Patricks“.

Rugsėjo 30 diena (šeštadienis)

Lenkijos čempionate Artemijus Tutyškinas nebuvo registruotas rungtynėms, o jo atstovaujama Lodzės LKS namuose 0:2 pralaimėjo „Cracovia“ futbolininkams.

Turkijos aukščiausioje lygoje Modestas Vorobjovas liko tarp atsarginių, o jo atstovaujamas „Istabuspor“ klubas namuose 1:2 pralaimėjo „Antalyaspor“ futbolininkams.

Šiaurės Airijos čempionate Nedas Mačiulaitis žaidė visas rungtynes, 69 minutę pelnė įvartį ir padėjo savo atstovaujamai „Carrick Rangers“ namuose 2:1 nugalėjo „Glentoran“ futbolininkus.

Italijos „Serie C“ čempionato B grupės rungtynėse Ovidijus Šiaulys nebuvo registruotas rungtynėms, o jo atstovaujama „Entella“ išvykoje 0:2 nusileido „Carrarese“ komandai.

Fautas Steponavičius Bulgarijos čempionate pradėjo rungtynes startinėje sudėtyje, žaidė iki 57 minutės, o jo atstovaujama Plovdivo „Botev“ namuose 4:1 sutriuškino „Beroe“ futbolininkus.

Spalio 1 diena (sekmadienis)

Ispanijos trečio diviziono antroje grupėje Ernestas Juškevičius liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama „Linares“ komanda išvykoje 1:4 pralaimėjo „Ibiza“ ekipai.

Kazachstano čempionate Domantas Antanavičius nuo atsarginių suolo nepakilo, tačiau jo atstovaujama „Atyrau“ komanda namuose 2:0 nugalėjo „Maqtaaral“ futbolininkus.

Albanijos čempionate Gytis Paulauskas žaidė nuo pradžių, 31 minutę gavo geltoną kortelę ir 64 minutę buvo pakeista, o jo „Egnatia“ ekipa namuose 0:1 pralaimėjo „Teuta“.

Graikijos čempionate Vykintas Slivka žaidė iki 88 minutės ir padėjo savo atstovaujamai „Lamia“ komandai namuose 1:0 nugalėti „Panetolikos“.

Italijos „Serie C“ čempionato C grupėje Edgaras Dubickas dar nebuvo registruotas rungtynėms, o jo atstovaujama „Catania“ išvykoje 4:0 sutriuškino „Casertana“.

Slovėnijos lygoje Justas Lasickas žaidė visas rungtynes ir pradėjo Ljublianos „Olimpija“ išvykoje 2:0 nugalėti „Rogaska“ futbolininkus.

Italijos „Serie C“ B grupėje Linas Mėgelaitis žaidė iki 55 minutės, bet jo atstovaujama „Rimini“ komanda išvykoje 2:5 pralaimėjo „Cesena“ futbolininkams.

Kitose šios grupės rungtynėse Marius Adamonis 68 minutę gavo pirmą geltoną kortelę, 88 minutę – antrąją ir buvo išvarytas iš aikštės. Visgi jo atstovaujama „Perugia“ namuose 1:0 nugalėjo „Sestri Levante“ ekipą.

Indijos čempionate pergalę iškovojo Keralos „Blasters“, kur sporto direktoriumi dirba Karolis Skinkys. Jo komanda namuose 1:0 nugalėjo „Jamshedpur“ komandą.

Kipro lygoje Fedoras Černychas žaidė nuo 25 minutės, bet jo atstovaujama Limasolio AEL komanda namuose 1:3 nusileido „Anorthosis“ komandai.

Kroatijos čempionate svarbią pergalę iškovojo Splito „Hajduk“, kur sporto direktoriumi dirba Mindaugas Nikoličius. Splito komanda namuose 1:0 nugalėjo Zagrebo „Dinamo“.

„Lamia“ klubo nuotr.;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS