Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo atstovai užsienyje (spalio 2–8 dienos)

LFF.lt tradiciškai pristato lietuvių atstovaujamų klubų pasirodymus užsienio čempionatuose.

Spalio 2 diena (pirmadienis)

Titas Krapikas žaidė visas rungtynes ir nepraleido įvarčio, o jo atstovaujama „Audace Cerignola“ Italijos „Serie C“ C grupės rungtynėse išvykoje 0:0 sužaidė su „Taranto“ komanda.

„Al-Orubah“ su Džiugu Bartkumi Saudo Arabijos antrame divizione išvykoje 3:1 nugalėjo „Al-Qaisumah“ futbolininkus.

Gvidas Gineitis „Serie A“ čempionate liko ant suolo, o jo atstovaujama „Torino“ komanda namuose 0:0 sužaidė su „Verona“.

Graikijos lygoje svarbią pergalę iškovojo Kretos OFI su lietuvišku trenerių štabu (Valdas Dambrauskas, Marius Skinderis, Justinas Gasiūnas ir Jonas Skinderis). Kretos komanda namuose 2:0 nugalėjo Atėnų AEK.

Emilijus Zubas Izraelio čempionate žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujamas Tel Avivo „Hapoel“ klubas išvykoje 3:0 sutriuškino Jeruzalės „Beitar“.

Spalio 3 diena (antradienis)

Nedo Mačiulaičio atstovaujama „Carrick Rangers“ Šiaurės Airijos lygos taurės šešioliktfinalyje namuose 4:1 sutriuškino žemesnės lygos „Moyola“ ir pateko į kitą etapą.

Spalio 4 diena (trečiadienis)

Pasirodymą Italijos taurės turnyre baigė Tito Krapiko atstovaujama „Audace Cerignola“ komanda, kuri pirmame etape išvykoje 0:2 pralaimėjo „Turris“ ekipai.

Tuo tarpu į kitą etapą pateko Edgaro Dubicko atstovaujama „Catania“, kuri namuose 2:1 pranoko ACR „Messina“ futbolininkus.

Spalio 5 diena (ketvirtadienis)

Italijos taurėje Mariaus Adamonio atstovaujama „Perugia“ ekipa pateko į kitą etapą, išvykoje 3:1 nugalėjusi „Monterosi“ ekipą.

Pasirodymą šiame turnyre tęsia ir Lino Mėgelaičio atstovaujama „Rimini“ komanda, kuri namuose paskutinėmis minutėmis 1:0 pranoko „Gubbio“ futbolininkus.

Europos Konferencijų lygos grupių etapo rungtynėse Justas Lasickas nuo suolo stebėjo, kaip jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ namuose 0:1 pralaimėjo Bratislavos „Slovan“ komandai.

Spalio 6 diena (penktadienis)

Albanijos čempionate Gytis Paulauskas pasižymėjo įvarčiu, o jo atstovaujama „Egnatia“ namuose 3:0 sutriuškino Tiranos „Dinamo“ ekipą. Po lietuvio tikslaus smūgio 26 minutę rezultatas tapo 1:0 jo ekipos naudai, o pakeistas Lietuvos rinktinės puolėjas buvo 84 minutę.

Antrame Nyderlandų divizione Tomas Kalinauskas žaidė nuo 78 minutės, bet jo atstovaujama „Den Bosch“ namuose 0:1 pralaimėjo „Eindhoven FC“ komandai.

Spalio 7 diena (šeštadienis)

Ekvadoro čempionate pergalę iškovojo „Universidad Catolica“ komanda, kurioje vartininkų treneriu dirba lietuvis Mantas Tamulionis. Kito komanda išvykoje 3:2 nugalėjo „Deportivo Cuenca“ komandą.

Artemijus Tutyškinas dėl traumos nerungtyniavo, o jo atstovaujama Lodzės LKS komanda Lenkijos čempionate išvykoje 0:3 pralaimėjo „Radomiak Radom“ futbolininkams.

Belgijos čempionate Edgaras Utkus žaidė iki 71 minutės ir padėjo savo atstovaujamai „Cercle Brugge“ namuose 3:2 nugalėti „Leuven“ komandai.

Šiaurės Airijos čempionate Nedas Mačiulaitis žaidė iki pridėto antro kėlinio laiko, pelnė įvartį ir padėjo savo atstovaujamai „Carrick Rangers“ ekipai išvykoje 4:3 nugalėti „Loughgall“ komandą.

Italijos čempionate Gvidas gineitis 84 minutę žengė į aikštę, bet jo atstovaujama „Torino“ komanda miesto derbyje išvykoje 0:2 pralaimėjo „Juventus“.

Kroatijos čempionate nesėkmę patyrė Splito „Hajduk“, kur sporto direktoriumi dirba Mindaugas Nikoličius. Splito komanda išvykoje 0:1 pralaimėjo „Rijeka“ futbolininkams.

Spalio 8 diena (sekmadienis)

Kristupas Keršys Latvijos čempionate žaidė nuo 69 minutės, bet jo atstovaujama Rygos „Metta“ namuose 0:1 pralaimėjo „Super Nova“ komandai.

Vartininkas Ernestas Juškevičius liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama „Linares“ ekipa Ispanijos trečio diviziono antros grupės rungtynėse namuose 2:1 nugalėjo „Ceuta“ futbolininkus.

Vartininkas Ovidijus Šiaulys nebuvo registruotas rungtynėms, o jo „Entella“ ekipa Italijos trečio diviziono B grupėje namuose 3:1 įveikė „Olbia“ komandą.

Kitose šios lygos rungtynėse Linas Mėgelaitis žaidė be keitimų, tačiau jo atstovaujama „Rimini“ komanda namuose 2:3 pralaimėjo„Recantese“ ekipai.

Modestas Vorobjovas Turkijos čempionate į aikštę žengė 89 minutę, o jo atstovaujama „Istanbulspor“ komanda išvykoje 0:2 pralaimėjo „Besiktas“ klubui.

Rokas Stanulevičius nebuvo registruotas rungtynėms, o jo atstovaujama „Cork City“ Airijos taurės pusfinalyje namuose 0:2 pralaimėjo „St. Patricks“ klubui ir pasirodymą turnyre baigė.

Italijos „Serie C“ pirmenybėse Edgaras Dubickas nebuvo registruotas dvikovai, o jo atstovaujama „Catania“ komanda namuose 1:1 sužaidė su „Latina“ komanda.

Kitoje dvikovoje Titas Krapikas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Audace Cerignola“ namuose 0:0 sužaidė su „Benevento“ klubu.

Indijos čempionate pralaimėjimą patyrė Keralos „Blasters“, kur sporto direktoriumi dirba Karolis Skinkys. Jo komanda išvykoje 1:2 neprilygo „Mumbai City“ futbolininkams.

Bulgarijos čempionate Faustas Steponavičius pradėjo mačą starto sudėtyje, po pirmo kėlinio buvo pakeistas, o jo atstovaujamas Plovdivo „Botev“ klubas išvykoje 0:1 pralaimėjo Sofijos CSKA 1948.

Justas Lasickas nuo atsarginių suolo stebėjo, kaip Slovėnijos čempionate jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ namuose 1:1 išsiskyrė su „Radomlje“ vienuolike.

Kipro čempionate Fedoras Černychas žaidė pirmą rungtynių kėlinį, o jo atstovaujama Limasolio AEL komanda išvykoje 0:1 pralaimėjo „Achnas“ ekipai.

„Audace Cerignola“ nuotr.;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS