Neįgaliesiems

Mergaičių futbolo čempionate pasibaigė 4-asis turas

Garliavoje, Nemenčinėje, Pasvalyje ir Rukloje praėjusį šeštadienį praūžė LMFA Lietuvos mergaičių futbolo čempionato rungtynės.

Pastarasis turas sėkmingai susiklostė Ukmergės SC komandai, nugalėjusiai FK „Vilnius“ ir FK „Žalgiris“ atstoves. Minėtos abi sostinės ekipos neliko tuščiomis – jos nugalėjo turo šeimininkę Nemenčinės FK.

Rukloje žaidusi FK „Jonava“ užtikrintai pasirodė prieš MFA „Žalgiris“-MRU ir Visagino BFA komandas. Marijampolės FC įveikė visaginietes, bet paskiau patyrė pralaimėjimą rungtynėse prieš žalgirietes.

Pietų-Rytų regioninės grupės rezultatai

Į Garliavą atvykusios „Kauno Žalgirio“ FA ir FA „Gintra“-FK „Triumfas“ ekipos papildė savo taškų kaupyklę, nugalėdamos FK „Garliava“ ir FC „Hegelmann“ bendraamžes.

Pasvalio miesto stadione įvyko 2 iš 4 numatytų rungtynių, kadangi į jas neatvyko FK „Babrungas“. Žiūrovai išvydo panevėžiečių ir pasvaliečių pergales prieš Gargždų „Bangą“.

Šiaurės-Vakarų regioninės grupės rezultatai

Spalio 15 dieną Panevėžyje, Šiauliuose, Vilniuje ir Visagine įvyks čempionato 5-ojo turo rungtynės, po kurių bus paskelbta sezono pertrauka.

Fotoherojai nuotr.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS