Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo atstovai užsienyje (spalio 23–29 dienos)

Pasibaigus rinktinių pertraukai, toliau tęsėsi užsienio pirmenybės, kuriose varžosi ir lietuvių atstovaujami klubai.

Spalio 23 diena (pirmadienis)

Gytis Paulauskas pasižymėjo įvarčiu, o jo atstovaujama „Egnatia“ Albanijos čempionate išvykoje 3:2 nugalėjo „KF Tirana“. Lietuvis tiksliu smūgiu pasižymėjo 63 minutę, o jo įvartis tapo pergalingu – po jo rezultatas tapo 3:2 „Egnatia“ ekipos naudai.

Dar vieną pergalę antrame Saudo Arabijos divizione iškovojo „Al Orubah“ klubas su Džiugu Bartkumi, kuris šįkart išvykoje 1:0 įveikė „Al Safa“ futbolininkus.

Spalio 24 diena (antradienis)

Ekvadoro pirmenybėse dar vieną tašką į sąskaitą pridėjo „Universidad Catolica“ komanda, kurioje vartininkų treneriu dirba lietuvis Mantas Tamulionis. Kito komanda namuose 2:2 išsiskyrė su „Delfin“ komanda.

Spalio 25 diena (trečiadienis)

Italijos „Serie C“ pirmenybių C grupėje Titas Krapikas 29 minutę buvo išvarytas iš aikštės, o jo atstovaujama „Audace Cerignola“ išvykoje 0:1 pralaimėjo „Avellino“ futbolininkams.

Kitose šios grupės rungtynėse Edgaras Dubickas žaidė visą susitikimą, o jo atstovaujama „Catania“ svečiuose 1:1 išsiskyrė su „Monterosi“ ekipa.

Spalio 26 diena (ketvirtadienis)

Faustas Steponavičius šį kartą liko tarp atsarginių, o jo atstovaujamas Plovdivo „Botev“ klubas Bulgarijos čempionate namuose net 6:0 sutriuškino Sofijos „Lokomotiv“.

Italijos „Serie C“ čempionato B grupėje Linas Mėgelaitis žaidė nuo rungtynių pradžios, 73 minutę gavo geltoną kortelę ir 78 minutę buvo pakeistas, o jo atstovaujamas „Rimini“ klubas namuose 2:0 įveikė „Lucchese“ futbolininkus.

Kitose šios grupės rungtynėse Marius Adamonis po diskvalifikacijos grįžo į aikštę, žaidė visą susitikimą, o jo atstovaujama „Perugia“ svečiuose 0:0 išsiskyrė su „Recantese“ komanda.

Justas Lasickas debiutavo UEFA Europos Konferencijų lygos grupės etape – lietuvis startinėje sudėtyje pradėjo išvykos rungtynes su „Klaksvik“, 57 minutę buvo pakeistas, o jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ svečiuose patyrė nesėkmę 0:3.

Spalio 27 diena (penktadienis)

Indijos čempionate pergalę iškovojo Keralos „Blasters“ komanda, kur sporto direktoriumi dirba lietuvis Karolis Skinkys. Jo komanda namuose 2:1 nugalėjo „Odisha“ klubą.

Kroatijos čempionate tris taškus į sąskaitą pridėjo Splito „Hajduk“ su lietuviu sporto direktoriumi Mindaugu Nikoličiumi – Splito klubas išvykoje 1:0 pranoko „Slaven Belupo“ futbolininkus.

Modestas Vorobjovas Turkijos čempionate liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama „Istanbulspor“ ekipa išvykoje 1:3 neprilygo „Kasimpasa“ vienuolikei.

Tomas Kalinauskas nuo suolo stebėjo, kaip jo atstovaujamas „Den Bosch“ klubas Nyderlandų antro diviziono rungtynėse išvykoje 1:5 pralaimėjo „Dordrecht“ komandai.

Po traumos pagijęs Artemijus Tutyškinas jau buvo ant atsarginių suolo, o jo atstovaujama Lodzės LKS Lenkijos čempionate namuose net 0:5 pralaimėjo „Gornik“ vienuolikei.

Lenkijos antrame divizione Titas Milašius pradėjo susitikimą starto sudėtyje, 39 minutę gavo geltoną kortelę ir po pirmo kėlinio buvo pakeistas, o jo bei trenerio Donato Vencevičiaus atstovaujama „Podbeskidzie“ komanda namuose 2:1 įveikė „Wisla“.

Rokas Stanulevičius nebuvo registruotas susitikimui, o jo atstovaujama „Cork City“ Airijos čempionate namuose 0:1 pralaimėjo „Derry City“.

Spalio 28 diena (šeštadienis)

Edgaras Utkus žaidė nuo 66 minutė, o jo atstovaujama „Cercle Brugge“ Belgijos čempionate išvykoje 2:0 nugalėjo „Mechelen“ ekipą.

Lietuvis Nedas Mačiulaitis Šiaurės Airijos čempionate žaidė iki 74 minutės, o jo atstovaujama „Carrick Rangers“ namuose 1:3 nusileido „Glenavon“ komandai.

Gytis Paulauskas Albanijos čempionate žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Egnatia“ išvykoje 1:1 išsiskyrė su „Skenderbeu“ futbolininkais.

Gvidas Gineitis Italijos „Serie A“ čempionate pradėjo rungtynes startinėje sudėtyje, 11 minutę gavo geltoną kortelę ir 82 minutę buvo pakeistas, o jo atstovaujama „Torino“ komanda išvykoje 1:0 pranoko „Lecce“.

Kipro lygoje Fedoras Černychas žaidė visas rungtynes, bet jo atstovaujama Limasolio AEL išvykoje 1:2 pralaimėjo „Nea Salamis“ futbolininkams.

Ispanijos trečio diviziono antroje grupėje lietuvis vartininkas Ernestas Juškevičius žaidė visą susitikimą, bet jo atstovaujama „Linares“ komanda 0:1 išvykoje pralaimėjo „Murcia“ vienuolikei.

Spalio 29 diena (sekmadienis)

Ekvadoro čempionate pralaimėjimą patyrė „Universidad Catolica“ komanda, kurioje vartininkų treneriu dirba lietuvis Mantas Tamulionis. Jo ekipa išvykoje 1:2 nusileido „Emelec“ vienuolikei.

Kazachstano čempionate Domantas Antanavičius liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama „Atyrau“ komanda namuose 0:0 sužaidė su Almatos „Kairat“.

Kristupas Keršys dėl diskvalifikacijos nebuvo registruotas rungtynėms, bet jo Rygos „Metta“ namuose 4:1 sutriuškino „Valmiera“ klubą.

Italijos „Serie C“ čempionato C grupėje Edgaras Dubickas žaidė iki 73 minutės, o jo atstovaujama „Catania“ namuose 0:2 pralaimėjo „Avellino“ vienuolikei.

Kitame šios grupės susitikime Titas Krapikas dėl diskvalifikacijos nebuvo registruotas, o jo „Audace Cerignola“ namuose 2:4 pralaimėjo „Casertana“ komandai.

Graikijos čempionate Vykintas Slivka žaidė visas rungtynes ir prisidėjo prie to, kad jo atstovaujama „Lamia“ komanda išvykoje 1:0 nugalėtų „Asteras Tripolis“ komandą.

Slovėnijos čempionate Justas Lasickas žaidė visas rungtynes, bet jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ namuose 0:0 išsiskyrė su „Aluminij“ futbolininkais.

„Olimpija“ klubo nuotr.;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS