Neįgaliesiems

LFF atstovai dalyvavo UEFA „Share“ seminare Rumunijoje

Spalio 22–26 dienomis Rumunijos sostinėje Bukarešte vyko UEFA „Share“ seminaras, kuriame šį kartą didžiausias dėmesys buvo skirtas masiniam futbolui.

Iš viso seminare dalyvavo atstovai iš dešimties šalių – Albanijos, Azerbaidžano, Bulgarijos, Graikijos, Latvijos, Lietuvos, Moldovos, Sakartvelo, Serbijos ir Ukrainos.

Lietuvai šiame seminare atstovavo Lietuvos masinio futbolo asociacijos prezidentas Ignas Marcinkevičius bei techninio departamento projektų vadovas Deimantas Bička.

Seminaro dalyviai turėjo galimybę klausyti pranešėjų paskaitų, jas skaitė UEFA masinio futbolo specialistai Helen Croft, Vladimiras Luptakas bei Lesas Howie, taip pat savo pranešimus pristatė ir Rumunijos futbolo federacijos atstovai.

Be teorinių pranešimų, seminaro dalyviai taip pat lankė ir vietinius Bukarešto klubus – „Rapid“ bei legendinį „Steaua“, kuris šiuo metu žaidžia žemesniame šalies futbolo lygmenyje.

Tai buvo antrasis UEFA „Share“ seminaras Rumunijoje šiemet. Pirmasis vyko kovo mėnesį, ir jame didžiausias akcentas buvo skiriamas moterų futbolui.

frf.ro nuotr.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS