Neįgaliesiems

Konkursas „1:0 vokiečių kalbos naudai“ kviečia teikti paraiškas

Tradicinis konkursas „1:0 vokiečių kalbos naudai“ yra skirtas 5–6 klasių moksleiviams, kurie domisi futbolu ir vokiečių kalba. Teikti paraišką gali komandos, sudarytos iš šešių berniukų ir mergaičių.

Iš pateiktų paraiškų ir kūrybinių darbų komisija atrinks 12–15 geriausių komandų, kurios 2024 metų balandį susirungs Kaune, šalies finale.

Geriausia komanda laimės futbolo savaitgalį Berlyne su futbolo treniruotėmis, vokiečių kalbos pamokomis bei apsilankymu futbolo klubo „Hertha“ BSC rungtynėse.

Konkurso informacija

„Prieš pat šventes smagios naujienos pasiekia 5–6 klasių moksleivius! Tęsiame bendradarbiavimą su Goethe-Institut Litauen, o tai reiškia – dar vieni metai su smagiu edukaciniu projektu „1:0 vokiečių kalbos naudai“. Per dešimtmetį bendradarbiavimo galime teigti, kad vokiečių kalba ir futbolas – puikios priemonės sujungti, paįvairinti veiklą bei pritraukti vaikus į futbolą tiek sudominti vokiečių kalba.

Labai džiaugiamės, kad turime puikius partnerius ir toliau sėkmingai tęsiame projektą, skleidžiame žinią, juolab partneriai ir įsteigia pagrindinį prizą – tai apsilankymą Berlino „Hertha“ rungtynėse“, – sakė Lietuvos masinio futbolo asociacijos prezidentas Ignas Marcinkevičius.

2023 metų finalo Kaune akimirkos

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS