Neįgaliesiems

„MrGolas“ superfinalų dalyviai susirungs Prienuose

Šiandien paaiškėjo paskutinės komandos, iškovojusios kelialapius į Prienų arenoje sausio 30 ir 31 dieną vyksiančius „MrGolas“ žaidynių superfinalus.

Sausio 22 dieną Mastaičiuose varžėsi U12 regioninio finalo komandos,. Pirmą vietą užėmė Kauno Vinco Kudirkos progimnazija, o antrą vietą užėmė Ramygalos gimnazija – šios komandos pelnė teisę žaisti superfinale. Bronzos medalius iškovojo Kačerginės mokykla-daugiafunkcis centras.

Kviečiame susipažinti įdėmiau su „MrGolas“ žaidynėmis naujausiame futbolas.tv reportaže.

Žaidynių organizatoriai sudarė superfinalų rungtynių, kurie vyks Prienų r. sav. KKSC daugiafunkcio sporto komplekso salėje (Pramonės g. 20, Prienai), tvarkaraštį www.lietuvosfutbolas.lt svetainėje.

 

„MrGolas“ U12 superfinalo sausio 30 dieną tvarkaraštis ir dalyviai

A grupė: Vilkaviškio Salomėjos Nėries pagrindinė mokykla, Kauno Vinco Kudirkos progimazija, Grigiškių „Šviesos“ gimnazija, Kupiškio Stasio Anglickio progimnazija.

B grupė: Druskininkų „Saulės“ pagrindinė mokykla, Ramygalos gimnazija, Vilniaus Vladislavo Sirokomlės gimnazija, Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazija.

„MrGolas“ U14 superfinalo sausio 31 dieną tvarkaraštis ir dalyviai

A grupė: Simno gimnazija, Vilkijos gimnazija, Vilniaus Žemynos progimnazija, Šeduvos gimnazija.

B grupė: Daugų Vlado Mirono gimnazijos Alovės skyrius, Vilkaviškio Salomėjos Nėries pagrindinė mokykla, Grigiškių „Šviesos“ gimnazija, Biržų Kaštonų pagrindinė mokykla.

 

Žaidynių rungtynes iš arti stebėjęs Lietuvos masinio futbolo asociacijos vadybininkas Martynas Karpavičius pasidalino savo įspūdžiais apie „MrGolas“ projekto socialinę reikšmę.

„Aplankiau pastaruoju metu tris regioninius finalus, įvykusius Kazlų Rūdoje, Mastaičiuose ir Šiauliuose. Tikrai smagu regėti aktyvius pedagogus, kurie registruoja ne vieną, o net keletą komandų, kurios aktyviai įsitraukia į šias žaidynes. Moksleivių motyvacija įspūdinga: jie „dega“ žaidimu, stengiasi laimėti, geba džiaugtis kiekvienu įvarčiu.

Turime nemažai mokyklų, kuriose vaikai noriai žaidžia futbolą kaip mėgėjai, tai yra, nedalyvauja oficialiuose jaunimo čempionatuose. Jiems tai yra puiki proga save realizuoti būtent šiose žaidynėse. Turime komandų iš įvairiausių Lietuvos miestų ir miestelių, o tai parodo, kad pedagogai aktyviai dirba su vaikais futbolo būrelių ar pamokų metu. Šis „MrGolas“ sezonas dar kartą įrodė, kad, nesvarbu iš kurio miestelio, visi kovoja lygiavertiškai.

Manau, kad tiek U12, tiek U14 amžiaus grupės nacionaliniame superfinale mes išvysime ne vieną intriguojančią dvikovą tarp mokyklų, tad norėtųsi komandoms palinkėti gražaus žaidimo, mėgavimosi juo, siekti pergalių ir čempiono vardo“, – kalbėjo Martynas Karpavičius.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS