Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo teisėjų sveikata rūpinsis „Gijos Klinikų“ medikai

Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos (LFTA) medicinos partneriu tapo Kaune esančios „Gijos Klinikos“. Abiejų organizacijų vadovai pasirašė trijų metų bendradarbiavimo sutartį.

Naujasis LFTA partneris suteiks Lietuvos futbolo teisėjams visas reikalingas medicinos paslaugas – nuo gydytojų konsultacijų, tyrimų ir diagnostikos iki operacijų bei reabilitacijos.

Svarbus sprendimas visai asociacijai

Didžiulė klinikos patirtis sporto medicinos srityje ir teigiamos pacientų istorijos – vieni svarbiausių aspektų, lėmusių šį pasirinkimą.

„Tai, kad „Gijos Klinikos“ prisijungia prie teisėjų korpuso – svarbus ir pozityvus žingsnis visai asociacijos bendruomenei. Tikimės ilgalaikio ir sklandaus bendradarbiavimo, kuris bus naudingas abejoms pusėms“, – komentavo LFTA prezidentas Sergejus Slyva.

Klinikoje jau eilę metų gydosi ir profilaktinius tyrimus atlieka ne tik įvairaus lygio atletai, bet ir aktyvų gyvenimą gyvenantys žmonės. Klinika bendradarbiauja su daugeliu nacionalinių sporto federacijų, įvairiais sporto klubais ir organizacijomis.

Sportinių traumų prevencijai kasmet skiriamas vis didesnis dėmesys ne be priežasties – laiku identifikuotos silpnosios kūno grandys, tinkamo fizinio krūvio pasirinkimas ir tolygus jo paskirstymas dažnai užkerta kelią ligai ir ženkliai pagerina gyvenimo kokybę.

Medicinos inovacijos

„Gijos Klinikų“ medikų komanda, kurią sudaro daugiau nei 200 savo srities profesionalų, nuolat domisi šiuolaikinėmis technologijomis ir gilina žinias stažuotėse įvairiose pasaulio šalyse.

Chirurgijos centre atliekamos įvairios operacijos, taikant pažangiausius, dažniausiai – minimaliai invazinius, žmogaus organizmą tausojančius operavimo metodus. Lyderiaujančiose pozicijose – ortopedai traumatologai, atlikę ne vieną unikalią operaciją, dažnai – pirmieji Lietuvoje.

„Mūsų klinikos profesionalų komandą vienija bendras principas, jog tobulėjimui ribų nėra. Didžiuojamės, galėdami pasiūlyti pacientams šiuolaikines gydymo technologijas, pagrįstas naujausiais medicinos mokslo pasiekimais.

Sulaukiame daugybės pacientų padėkų, sugrąžinus sveikatą ir judėjimo savarankiškumą. Tai mums – geriausias įvertinimas ir įkvėpimas nesustoti, o toliau augti ir tobulinti visą gydymo procesą“, – apibendrino „Gijos Klinikų“ medicinos direktorė Rasa Petrikienė.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS