Neįgaliesiems

Kviečiame savanorius registruotis darbui Europos merginų čempionate Lietuvoje

Nenumaldomai artėjant Lietuvoje vyksiančiam Europos merginų U19 čempionatui, Lietuvos futbolo federacija kviečia savanorius registruotis darbui čempionate.

2024 m. UEFA merginų U19 futbolo čempionatas – istorinis sporto renginys, pirmą kartą organizuojamas Lietuvoje.

Kviečiame tapti savanoriu, jei ieškote neišblėstančių įspūdžių, aktyvios veiklos bei degate noru dedikuoti širdį futbolui, tampant šio ypatingo tarptautinio sporto renginio komandos dalimi.

Tai – unikali galimybė atskleisti savo įgūdžius, įgyti neįkainojamos patirties, susipažinti su futbolo bendruomene, susirasti draugų ir kartu patirti nepakartojamų akimirkų. Registruokitės ir dalyvaukite savanorių programoje.

Savanorių anketą rasite paspaudę čia.

Savanorių darbe yra kelios pagrindinės sritys

Stadiono operavimo savanoriai dirba varžybų vietos viešbutyje (montavimo ir išmontavimo dienomis) ir varžybų vietoje (varžybų dienomis). Jie prižiūri biurus bei padeda renginio vietos vadovui (LOS ir UEFA) atliekant įvairias užduotis visose su logistika ir renginio vietos operacijomis susijusiose srityse.

Žiniasklaidos savanoris padeda žiniasklaidos vadybininkui užtikrinti profesionalias darbo sąlygas vietinei ir tarptautinei žiniasklaidai, draugiškai ir profesionaliai atstovauti turnyrui, žiniasklaidos atstovams teikti reikiamas paslaugas bei informaciją.

Rungtynių organizavimo savanoriai padeda UEFA rungtynių vadovui užtikrinti, kad rungtynės būtų organizuojamos laikantis aukštų standartų, bendradarbiaujant su dalyvaujančiomis komandomis ir teisėjais. Savanoriai padeda užtikrinti puikias sporto sąlygas, susijusias su žaidimo aikšte ir persirengimo kambariais, bei visiškai laikytis sutarto laiko, nustatyto skaičiuojant laiką iki rungtynių pradžios.

Dopingo kontrolės savanoris vykdo palydovo vaidmenį – yra informuojamas apie jam paskirtą žaidėją iš tų, kurie buvo atrinkti dopingo kontrolei, bei lydėti žaidėją nuo tada, kai jam pranešama, iki dopingo testo atlikimo. Šis vaidmuo yra labai atsakingas ir reikalauja profesionalumo.

Svetingumo ir VIP savanorio užduotis ─ draugiškai ir profesionaliai atstovauti turnyrui rungtynių vietos VIP svetingumo zonoje, kuriant šiltą, jaukią ir įsimintiną atmosferą svečiams.

Už žiūrovų pramogas atsakingas savanoris turi draugiškai ir profesionaliai atstovauti turnyrui, padėti bilietų pardavimo bei apsaugos ir saugumo komandai stadione, nukreipiant žiūrovus prie įėjimo ir užtikrinant, kad žiūrovai rungtynių dieną patirtų kuo geresnius įspūdžius.

Bilietų ir akreditavimo savanoris turi draugiškai ir profesionaliai atstovauti turnyrui, padėti bilietų pardavimo ir platinimo operacijas vykdančiai bilietų valdymo komandai bei padėti renginį organizuojančiai komandai vykdyti akreditacijų padalijimo procesą.

Jaunimo programos savanoris atsakingas už atrinktų vaikų sutikimą, instruktavimą, pramogas ir lydėjimą rungtynių dieną kartu su vietos darbuotojais. Jaunimo programos savanoriai koordinuoja vaikus (nuo 6 iki 18 metų). Ceremonijų ir Jaunimo programos savanoriai draugiškai ir profesionaliai atstovauja turnyrą kiekviename stadione. Jie padeda vietos ceremonijų vadovui sklandžiai vykdyti atidarymo ir apdovanojimų ceremonijas kiekvienoje rungtynių vietoje bei sukurti malonią atmosferą bei įsimintiną patirtį sirgaliams.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS