Neįgaliesiems

Uteniškės iškovojo „LadyGolo“ žaidynių U12 čempionių titulą

Masiškiausios Lietuvoje merginų sporto žaidynės „LadyGolas“, šiemet įtraukusios 166 komandas, pasiekia finišo tiesiąją. Geriausios aštuonios komandos, suburtos iš moksleivių iki 12 metų amžiaus, antradienį rungėsi dėl šalies čempionių titulo.

Prienų sporto arena nuo ankstyvo ryto duzgėjo „LadyGolo“ ritmu. Iš pradžių vyko grupių etapas dėl patekimo į pusfinalį. Renginio dalyvės ir žiūrovai pertraukų metu galėjo patirti naujų įspūdžių „GoBall“ aktyvių pramogų zonoje bei išbandyti 360° kamerą.

A grupėje 3 pergales iškovojo Utenos Vyturių progimnazija, o 2 – Kuršėnų Daugėlių progimnazija. B grupėje 2 pergales ir 1 lygiąsias pasiekė Kybartų „Saulės“ progimnazija, o antrą vietą užsitikrino Vilniaus Joachimo Lelevelio inžinerijos gimnazija. Šios komandos pratęsė savo varžybų dieną rungiantis dėl pagrindinių apdovanojimų.

A grupės lentelė

Vt. Komanda Rung. Perg. Lyg. Pral. Įm. įv. Pral. Įv. Įv. skir. Tašk.
1. Utenos Vyturių progimnazija 3 3 0 0 15 1 +14 9
2. Kuršėnų Daugėlių progimnazija 3 2 0 1 5 7 -2 6
3. Kauno KTU inžinerijos licėjus 3 1 0 2 2 7 -5 3
4. Butrimonių gimnazija 3 0 0 3 1 8 -7 0

B grupės lentelė

Vt. Komanda Rung. Perg. Lyg. Pral. Įm. įv. Pral. Įv. Įv. skir. Tašk.
1. Kybartų „Saulės“ progimnazija 3 2 1 0 8 3 +5 7
2. Vilniaus J. Lelevelio inžinerijos gimnazija 3 1 2 0 5 3 +2 5
3. Alytaus Panemunės progimnazija 3 1 0 2 3 7 -4 3
4. Šiaulių Ragainės progimnazija 3 0 1 2 2 5 -3 1

 

Pirmajame pusfinalyje Kybartų moksleivės 1:0 nugalėjo kuršėniškes, o antrajame uteniškės 3:1 įveikė vilnietes. Atkakliose rungtynėse dėl bronzos medalių Daugėlių progimnazijos ekipa 2:1 laimėjo prieš J. Lelevelio inžinerijos gimnazijos atstoves.

Didžiajame finale žiūrovai išvydo Utenos Vyturių progimnazijos triumfą. Uteniškės iškovojo užtikrintą pergalę 7:0 prieš Kybartų „Saulės“ progimnazijos komandą.

Iš superfinalo renginio visos dalyvės grįžo su apdovanojimais. „LadyGolo“ rėmėjai įsteigė aprangų komplektus ir kamuolius, dovanų sulaukė merginas treniravę pedagogai. Prizines vietas pelniusios ekipos grįžo su taurėmis ir medaliais.

Renginio akimirkos buvo užfiksuotos fotoalbumo ir videoreportažo pavidalais, kuriais „LadyGolo“ organizatoriai pasidalins artimiausiu metu.

E. Šemioto / Masinio futbolo asociacijos nuotr.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS