Neįgaliesiems

Mergaičių U13 čempionato grupių etapas artėja prie finišo

Gegužės 1-ąją Lietuvos mergaičių iki 13 metų komandos sutiko futbolo aikštėse, sužaisdamos 7-ojo turo rungtynes.

Anksčiausiai futbolo rungtynės prasidėjo Marijampolėje. Vizitas į Sūduvos kraštą puikiai susiklostė „Žalgirio“ futbolo klubo atstovėms, iškovojusios po dvi pergales prieš marijampolietes ir jonavietes. Po vieną pergalę pelnė FK „Jonava“ ir FK „Vilnius“.

Popietę Nemenčinėje varžėsi kitos Pietų-Rytų regiono dalyvės. Grupės lyderė MFA „Bitės“ B komanda nustelbė tiek Visagino BFA, tiek ir MFA „Žalgiris“-MRU ekipas. Pastaroji pelnė šešis taškus po rungtynių prieš MFA „Bites“ ir Visagino BFA. Vieną pergalę pasiekė MFA „Bitės“ prieš visaginietes.

Pietų-Rytų regioninės grupės rezultatai

FK „Gintra“-FK „Triumfas“ ir „Kauno Žalgirio“ FA žaidėjos mėgavosi rezultatyviomis pergalėmis Plungėje. Šių komandų puolimo galią trečiadienį teko patirti „Babrungo“ ir „Bangos“ ekipoms.

LFF Kauno treniruočių centro stadione geriausiai pasirodė Klaipėdos FM ir Minijos FA atstovės, kurios savo taškų įskaitas papildė šešiais taškais. Vieną pergalę iškovojo FK „Garliava“, Kauno rajono derbyje nugalėdama FC „Hegelmann“ bendraamžes.

Šiaurės-Vakarų regioninės grupės rezultatai

Gegužės 12-ąją komandos atvyks į Gargždus, Kretingą, Nemenčinę ir Vilnių sužaisti 8-ojo turo rungtynes.

Pagal nuostatus, savo regioninėse grupėse 1–4 vietas užimsiančios komandos pateks į stipriausiųjų aštuntuką ir tęs kovą dėl apdovanojimų. Kitos komandos II etape rungsis varžybose dėl 9–12, 13–16 ir 17–20 vietų.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS