Neįgaliesiems

Sužaistas priešpaskutinis mergaičių čempionato reguliariojo sezono turas

Penktadienį Rukloje bei sekmadienį Garliavoje, Nemenčinėje ir Pasvalyje įvyko U13 amžiaus grupės mergaičių pirmenybių 9-asis turas.

Šiame ture savo paskutines rungtynes reguliariajame sezone sužaidė Vilniaus FK „Žalgiris“, FK „Vilnius“,  Plungės FK „Babrungas“ ir Gargždų FK „Banga“.

Rukloje dvi pergales iškovojo sostinės MFA „Žalgiris“-MRU ir išsaugojo šansus pakilti į Pietų-Rytų grupės stipriausių komandų ketvertuką. Po vieną pergalę iškovojo Marijampolės FC ir FK „Jonava“ prieš visaginietes.

Nemenčinės miestas šiame sezone yra vienas iš ryškiausių mergaičių futbolo taškų Lietuvoje, priėmęs ir 9-ojo turo akistatas. Šį sekmadienį jame dvi pergales pelnė sostinės atstovės – FK „Vilnius“ ir FK „Žalgiris“, atitinkamai įveikdamos nemenčinietes ir ukmergiškes.

Pietų-Rytų regioninės grupės rezultatai

Staigmenų neužfiksuota Garliavoje – rungtynių favoričių statusą pateisino Šiaulių FK „Gintra“-FK „Triumfas“ ir „Kauno Žalgirio“ FA atstovės. Tiesa, tam prireikė atkaklių pastangų varžantis su Kauno rajono FC „Hegelmann“, o su FK „Garliava“ bendraamžėmis rungtis buvo paprasčiau.

Pasvalio miesto stadione nei vienai iš komandų nepavyko pelnyti dviejų pergalių. Didžiausią taškų aruodą surinko FK „Babrungas“, nugalėjęs aikštės šeimininkes ir sužaidęs lygiosiomis su panevėžietėmis. FK „Banga“ nugalėjo panevėžietes, tačiau po to turėjo pripažinti Pasvalio FC ekipos pranašumą.

Šiaurės-Vakarų regioninės grupės rezultatai

Paskutinės reguliariojo sezono rungtynės gegužės 25 dieną suplanuotos Panevėžyje, Šiauliuose, Vilniuje ir Visagine.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS