Neįgaliesiems

Merginų U17 rinktinė Baltijos taurės turnyrą Estijoje baigė dramatiška pergale

Lietuvos merginų U17 rinktinė trečiadienį užbaigė savo pasirodymą Estijoje vykusiame Baltijos taurės turnyre.

Paskutiniame turnyro susitikime lietuvės 3:2 (2:1) pranoko Farerų Salų komandą ir iš viso turnyre surinko keturis taškus. Primename, kad pirmame mače lietuvės 2:2 sužaidė su Latvijos bendraamžėmis, o kitame susitikime 0:2 neprilygo Estijos futbolininkėms.

Trečiadienio dvikovoje lietuvės buvo priverstos kamuolį iš tinklo traukti pirmosios, kai praleido įvartį sužaidus kiek daugiau nei dešimt minučių.

Visgi jau netrukus Justina Blaževičiūtė rezultatą išlygino, o netrukus po Emilijos Grauslytės smūgio jau pirmavo ir lietuvės – 2:1.

Antro kėlinio pradžioje Farerų Salų komandai pavyko rezultatą stipriu smūgiu išlyginti.

Kai jau atrodė, kad rungtynės baigsis kovingomis lygiosiomis, paskutinėmis rungtynių minutėmis Lietuvos gretose J. Blaževičiūtė pelnė pergalingą įvartį ir taip išplėšė mūsiškėms tris taškus.

Rungtynių įrašas:

Merginų U17 rinktinių Baltijos taurė

Lietuva – Farerų Salos 3:2 (2:1);

Talinas, TNTK stadionas, teisėja Stella Tukia (Estija);

Lietuvos rinktinės startinė sudėtis: Ieva Kaminskaitė, Emilija Grauslytė, Miglė Grauslytė, Elzė Kiškūnaitė, Ugnė Jonelytė, Milda Ivanciūtė, Justina Blaževičiūtė, Estela Tamošauskaitė, Marta Lipnickaitė, Laura Grucytė, Jotvilė Šapaitė.

Atsargoje: Ema Daujotė, Beatričė Globytė, Neila Dinevičiutė, Gabija Malakauskaitė, Goda Smailytė, Elzė Česnauskaitė, Paulina Mockutė.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS