Neįgaliesiems

Kupiškis šeštadienį priims paplūdimio futbolo atstovus – vyks antrasis Lietuvos čempionato etapas

Šį šeštadienį Kupiškio marių paplūdimyje įvyks antrasis 2024 metų STIKLITA Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato turas, kurio metu dalyviai sužais dar po dvejas rungtynes bei išsiaiškins galutines vietas grupėse.

Priminsime, kad dvi stipriausios komandos iškart garantuos kelialapius į pusfinalio etapą. Šiuo metu su devyniais taškais priekyje yra Kupiškio „Narjantos“ ir BSC „Kauno“ ekipos.

„Mes tokio rezultato ir tikėjomės, – sakė maksimalų taškų skaičių pirmajame etape surinkusios „Narjantos“ vadovas Darius Baronas. – Startinis jaudulys buvo, bet viskas labai greitai stojo į savo vietas. Privalome visas komandas gerbti, todėl į rungtynes išėjome maksimaliai susikaupę.

Su „Panevėžiu“ – kita istorija. Mums ši kova principinė, nes miestai šalia. Vėl rungtynių pradžia buvo kiek sunkesnė, tačiau vėliau viskas stojo į savo vietas ir pabaigoje tikrai buvo pakankamai ramu“.

Antrajame etape „Narjantos“ ekipą saugos ir namų sienos. D. Baronas teigia, kad tai didelės įtakos padaryti neturėtų. Kupiškėnų antrajame etape laukia akistata ne tik su be praradimų žaidžiančiu „Kaunu“, bet ir su daugkartiniais čempionais sostinės IGOL futbolininkais.

„Savi žiūrovai kažkiek įpareigoja, bet realiai… žaidėjų jau toks amžius, kad labai didelio skirtumo, kur žaisti, nebėra. Žymiai svarbiau nuo pirmų minučių žaisti maksimaliai susikoncentravus ir viskas bus gerai“, – reziumavo „Narjantos“ vadovas.

Dėl pirmųjų dviejų vietų antrajame etape kovos trys komandos. Be „Narjantos“, tiesioginį kelialapį į pusfinalį gali iškovoti tiek „Kaunas“, tiek IGOL. Gali atsitikti ir taip, kad visos šios trys komandos grupių etapą užbaigs turėdamos vienodai taškų.

Priminsime, kad ketvirtfinalyje tarpusavyje kovos 3-6 ir 4-5 vietas užėmusios komandos.

Antrojo etapo Kupiškyje tvarkaraštis:

11:00 FK „Dembava“ – PFK „Panevėžys“

11:50 FC „Narjanta“ – BSC IGOL

12:40 „Olimpo SC“ – BSC „Kaunas“

13:30 BSC IGOL – FK „Dembava“

14:20 PFK „Panevėžys“ – „Olimpo SC“

15:10 BSC „Kaunas“ – FC „Narjanta“

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS