Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo atstovai užsienyje (liepos 15–21 dienos)

Daug kur Europoje atsinaujina ir startuoja nauji sezonai, kuriuose – ir lietuviški veidai.

Liepos 16 diena (antradienis)

UEFA Čempionų lygos atrankos pirmo etapo antrose rungtynėse Armandas Kučys žaidė visą mačą, o jo atstovaujama „Celje“ namuose 2:1 nugalėjo Talino „Flora“ komandą, laimėjo bendrą seriją 7:1 ir pateko į kitą atrankos etapą.

Liepos 17 diena (trečiadienis)

UEFA Čempionų lygos atrankos pirmo etapo atsakomosiose rungtynėse „Egnatia“ klubas, kuriam atstovauja Juozas Lubas, namuose 2:1 po pagrindinio laiko ir pratęsimo nugalėjo „Borac“ komandą iš Bosnijos ir Hercegovinos. Kadangi pirmasis mačas baigėsi 0:1 varžovų naudai, mačo baigtis sprendėsi baudinių serijoje. Ten Albanijos ekipa pralaimėjo ir pasirodymą tęs Europos Konferencijų lygos atrankoje. Lietuvis šiame mače žaidė nuo 105 minutės.

Liepos 18 diena (ketvirtadienis)

UEFA Europos lygos pirmame atrankos etape, antrame susitikime Pijus Širvys žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Maribor“ komanda namuose 2:2 sužaidė su Plovdivo „Botev“ (Matijus Remeikis liko ant suolo). Kadangi pirmą mačą „Botev“ laimėjo 2:1, jie pateko į kitą etapą, o Slovėnijos komanda pasirodymą pratęs Konferencijų lygos atrankoje.

Liepos 19 diena (penktadienis)

Kazachstano taurės grupės trečiame ture Kipras Kažukolovas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Astana“ išvykoje 4:2 pranoko Karagandos „Šachtior“ ekipą.

Startavusio Slovėnijos čempionato pirmame ture Justas Lasickas žaidė nuo 78 minutės, o jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ namuose 2:0 nugalėjo „Primorje“ vienuolikę.

Liepos 20 diena (šeštadienis)

Kinijos antrame divizione Rimvydas Sadauskas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Guangzhou“ ekipa namuose 3:0 sutriuškino „Foshan Nanshi“ ekipai.

Prasidėjusiame Lenkijos antro diviziono sezone Dominykas Barauskas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Gornik“ komanda svečiuose 1:0 įveikė „Stalowa Wola“ futbolininkus.

Liepos 21 diena (sekmadienis)

Japonijos čempionate Vykintas Slivka žaidė iki 64 minutės, o jo atstovaujama „Sagan Tosu“ komanda namuose 1:4 pralaimėjo „Sanfrecce Hiroshima“ futbolininkams.

Slovėnijos čempionate Pijus Širvys žaidė iki 62 minutės, o jo atstovaujama „Maribor“ komanda namuose 4:1 sutriuškino „Domžale“ ekipą.

Kitame mače Armandas Kučys žaidė nuo 62 minutės ir 89 minutę pelnė pergalingą savo komandos įvartį, o jo atstovaujama „Celje“ namuose 2:1 įveikė „Bravo“ futbolininkus.

Bulgarijos čempionate Matijus Remeikis žaidė nuo 87 minutės, o jo atstovaujama Plovdivo „Botev“ išvykoje 3:1 nugalėjo Vracos „Botev“.

Rumunijos čempionate Edvinas Gertmonas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Universitatea Cluj“ namuoe 3:1 pranoko „Hermannstadt“ vienuolikę.

„Botev“ klubo nuotr.;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS