Neįgaliesiems

K. Jasaitytė: „Prieš rungtynes šeimai ir draugams sakiau, kad įmušiu“

Lietuvos merginų U19 rinktinė šeštadienį oficialiai užbaigė savo pasirodymą Lietuvoje vykstančiame Europos merginų U19 čempionate.

Lietuvaitės A grupės turnyre patyrė tris nesėkmes, tačiau rinktinės kapitonė Karolina Jasaitytė paskutinėse rungtynėse su Serbija pasižymėjo nuostabiu įvarčiu iš kone 35 metrų.

Po rungtynių K. Jasaitytė pasidalino mintimis ir papasakojo apie visą šios rinktinės kelionę.

„Buvo labai sunkios rungtynės tiek emociškai, tiek fiziškai, žinojome, su kokia komanda eisime kovoti, koks bus žaidimas, žinojome, kad jos lips ant mūsų, nes joms reikėjo daug įvarčių. Kovojome, stengėmės, tikrai labai didžiuojuosi savo komanda, manau, kad tikrai einame teisinga linkme.

Po praleisto įvarčio nusiraminome, žinojome, kaip jos žais, susitvarkėme su savo galvomis, ėjome ir žaidėme, žinojome, kad vienas įvartis nieko nekeičia. Išlyginome rezultatą, nenusiminėme, ėjome toliau žaisti“, – kalbėjo ji.

Ji plačiau papasakojo ir apie emocijas, apėmusias pelnius tą nuostabų įvartį.

„Tai buvo pačios geriausios emocijos, net nežinau, kaip tai paaiškinti. Aišku, treniruojamės šiuos dalykus, treneriai manimi pasitikėjo, leidžia atlikti tokius baudos smūgius. Nesitikėjau, kad pataikysiu taip gerai, draugams, šeimai sakiau, kad per šias rungtynes tikrai įmušiu, taip ir gavosi, esu dėl to labai laiminga“, – mintimis dalinosi kapitonė.

K. Jasaitytė taip pat nupasakojo šios rinktinės kelią jaunimo varžybose ir teigė liūdinti dėl to, kad merginų keliai išsiskirs.

„Nuo U15 rinktinės laikų esame viena komanda, esame tikrai labai geras kolektyvas, visada viena kitą palaikome, žinoma, būna emocijų ir pykčių, kaip ir visose komandose. Žiauriai myliu šią komandą, bus labai liūdna, labai visomis didžiuojuosi“, – užbaigė futbolininkė.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS