Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo atstovai užsienyje (liepos 22–28 dienos)

Vis daugiau Lietuvos futbolininkų ir trenerių pradeda naujus sezonus užsienio klubuose.

Liepos 22 diena (pirmadienis)

Bulgarijos čempionate Faustas Steponavičius sužaidė visas rungtynes, naujoji jo komanda Sofijos „Septemvri“, kuriai jis šiam sezonui buvo išnuomotas, namuose 0:1 pralaimėjo „Beroe“ futbolininkams.

Liepos 24 diena (trečiadienis)

UEFA Čempionų lygos atrankos antro etapo pirmose rungtynėse Armandas Kučys žaidė iki 85 minutės ir 56 minutę gavo geltoną kortelę, o jo atstovaujama „Celje“ namuose 1:1 sužaidė su Bratislavos „Slovan“.

Liepos 25 diena (ketvirtadienis)

UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos antro etapo pirmose rungtynėse Kipras Kažukolovas žaidė visą mačą ir 66 minutę gavo geltoną kortelę, o jo atstovaujama „Astana“ svečiuose 1:1 sužaidė su „Milsami“ ekipa.

Kitame šio etapo susitikime Nikosijos „Omonia“, kurią treniruoja Valdas Dambrauskas, namuose 3:1 įveikė Kutaisio „Torpedo“.

Kitame to paties etapo mače Justas Lasickas aikštėje pasirodė 80 minutę ir antrą pridėtą antro kėlinio minutę atliko rezultatyvų perdavimą, o jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ namuose 2:0 įveikė „Polissya“ komandą iš Ukrainos.

Dar viename šio etapo susitikime Pijus Širvys žaidė iki 82 minutės ir 52 minutę gavo geltoną kortelę, o jo atstovaujama „Maribor“ namuose 2:0 įveikė „Universitatea Craiova“ ekipą.

Kitoje šio etapo dvikovoje Juozas Lubas žaidė nuo 79 minutės ir 89 minutę gavo geltoną kortelę, o jo atstovaujama „Egnatia“ išvykoje 1:0 nugalėjo Reikjaviko „Vikingur“ futbolininkus.

UEFA Europos lygos atrankos antro etapo pirmose rungtynėse Matijus Remeikis liko ant suolo, o jo atstovaujama Plovdivo „Botev“ svečiuose 1:2 pralaimėjo Atėnų „Panathinaikos“.

Kitoje šio etapo dvikovoje Edgaras Utkus žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Cercle Brugge“ išvykoje 1:1 išsiskyrė su „Kilmarnock“ ekipa iš Škotijos.

Liepos 27 diena (šeštadienis)

Lenkijos antrame divizione Dominykas Barauskas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Gornik“ komanda namuose 2:1 įveikė „Stal“ ekipą.

Liepos 28 diena (sekmadienis)

Belgijos čempionate Edgaras Utkus žaidė nuo 58 minutės, o jo atstovaujama „Cercle Brugge“ svečiuose 0:3 pralaimėjo „Westerlo“ vienuolikei.

Bulgarijos čempionate Matijus Remeikis liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama Plovdivo „Botev“ namuose 2:2 sužaidė su to paties miesto „Lokomotiv“.

Slovėnijos čempionate Justas Lasickas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ svečiuose 1:0 nugalėjo „Koper“ futbolininkus.

„Cercle Brugge“ klubo nuotr.;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS