Neįgaliesiems

STIKLITA Lietuvos paplūdimio futbolo čempionatas pasitinka finišo tiesiąją

Šį šeštadienį Velžyje (Panevėžio rajonas) STIKLITA Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato komandos išsiaiškins, ko yra vertos. Lyderiai „Kauno“ ir Kupiškio „Narjantos“ klubai savo pasirodymus pradės nuo pusfinalio etapo, o dar prieš tai ketvirtfinalio etape kovos „Dembava“ ir „Olimpo SC“ bei IGOL ir „Panevėžys“.

„Tikslas vienas – pirma vieta. Visame sporte kitų vietų nėra, todėl būtų keista, jei kalbėčiau, tarkime, apie prizinę vietą. Pasakysiu dar: komandos vadovams to tikslo net nereikėjo kelti, nes surinktas ambicingas kolektyvas, kuris nori laimėti.

Turime keletą minitraumų, tačiau, tikiu, kad jos mums nesutrukdys. Labiau sutrukdyti gali atsipalaidavimas. Dažniausiai taip būna, kad startuojant iš pirmos vietos, jaučiasi varžovų neįvertinimas. Prieš pusfinalį turėsime rimtą pokalbį, kad taip neatsitiktų“, – sakė žaidžiantis BSC „Kaunas“ ir Lietuvos rinktinės treneris Aivaras Meškinis.

Šiemet „Kaunas“ dalyvauja ne tik Lietuvos čempionate, bet Baltijos lygoje, kurioje, kaip sako A.Meškinis, žaidėjai kaupia milžinišką patirtį.

„Gali treniruotis kiek nori, bet jei neturėsi tarptautinių varžybų ir stiprių varžovų, nieko nebus. Gaila, kad šiek tiek pritrūko kalbant apie rezultatus, bet.. kalbant apie asmeninį tobulėjimą, tai galiu garantuoti, kad kiekvieno kailis gerokai užaugo, kiekvieno charakteris sustiprėjo ir kiekvienas gavo tokios patirties, kokios nebuvo gavęs niekada“, – pasakojo treneris.

Priminsime, kad BSC „Kaunas“ pirmą vietą grupėje užsitikrino 3:2 lemiamose rungtynėse nugalėjęs antroje pozicijoje likusią Kupiškio „Narjantos“ komandą. Tiek „Kaunui“, tiek „Narjantai“ iki čempiono titulo trūksta dviejų pergalių.

„Ar pamokė kažko dvikova su „Narjanta“? Sakyčiau taip, kad net prie rezultato 2:1, rungtynės buvo mūsų rankose. Jos buvo netgi lengvesnės nei galvojau. „Narjantos“ komandoje netrūksta nemažai jėgos turinčių ir fiziškai gerai pasiruošusių žaidėjų. Tačiau paplūdimio futbole to neužtenka“, – kalbėjo A.Meškinis.

Tvarkaraštis

11.00 val. Ketvirtfinalis: BSC IGOL – PFK „Panevėžys“;

12.00 val. Ketvirtfinalis: FK „Dembava“ – „Olimpo“ SC

13.00 val. Pusfinalis: BSC „Kaunas“ – BSC IGOL/PFK „Panevėžys“

14.00 val. Pusfinalis: „Narjanta“ – FK „Dembava“/„Olimpo“ SC

15.30 val. Rungtynės dėl 3 vietos

16.30 val. FINALAS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS