Neįgaliesiems

Lietuvos futbolo atstovai užsienyje (rugpjūčio 5–11 dienos)

Prabėgo dar viena savaitė su Lietuvos futbolininkų ir trenerių pasirodymais užsienio turnyruose.

Rugpjūčio 5 diena (pirmadienis)

Slovėnijos čempionate Justas Lasickas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ namuose 2:0 pranoko „Nafta“ futbolininkus.

Lenkijos antrame divizione Lodzės LKS (Artemijus Tutyškinas žaidė nuo 58 minutės) namuose 1:1 išsiskyrė su Lenčnos „Gornik“ ekipa (Dominykas Barauskas rungtyniavo iki 70 minutės).

Rugpjūčio 6 diena (antradienis)

Antrame Rumunijos divizione Rokas Lekiatas žaidė visas rungtynes, bet jo atstovaujama „Craiova 1948“ išvykoje 0:2 pralaimėjo CSM „Resita“ ekipai.

Rugpjūčio 7 diena (trečiadienis)

Japonijos čempionate Vykintas Slivka žaidė nuo 74 minutės, bet jo atstovaujama „Sagan Tosu“ svečiuose 0:3 pralaimėjo „Kashima Antlers“ ekipai.

Rugpjūčio 8 diena (ketvirtadienis)

UEFA Europos lygos trečio atrankos etapo pirmose rungtynėse Edgaras Utkus žaidė visas rungtynes, bet jo atstovaujama „Cercle Brugge“ svečiuose 0:3 pralaimėjo „Molde“ ekipai.

Kitame to paties etapo susitikime Armandas Kučys žaidė pirmą rungtynių kėlinį, o jo atstovaujama „Celje“ namuose 1:0 pranoko „Shamrock Rovers“.

Tuo tarpu UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos trečio etapo pirmame susitikime Justas Lasickas aikštėje pasirodė per antro kėlinio pridėtą laiką, o jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ namuose 3:0 sutriuškino Tiraspolio „Sheriff“.

Kitose rungtynėse Nikosijos „Omonia“, kurią treniruoja Valdas Dambrauskas, namuose 1:0 įveikė „Fehervar“ ekipą iš Vengrijos.

Matijus Remeikis liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama Plovdivo „Botev“ to paties etapo rungtynėse namuose 2:1 nugalėjo „Zrinjski“ klubą iš Bosnijos ir Hercegovinos.

Kipras Kažukolovas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Astana“ svečiuose 2:1 įveikė „Hunedoara“ ekipą iš Rumunijos.

Pijus Širvys žaidė visas rungtynes, 83 minutę gavo geltoną kortelę ir per pridėtą antro kėlinio laiką atliko rezultatyvų perdavimą, o jo atstovaujama „Maribor“ ekipa namuose dramatiškai paskutinėmis sekundėmis 2:1 įveikė „Vojvodina“ vienuolikę iš Serbijos.

Rugpjūčio 10 diena (šeštadienis)

Lenkijos antrame divizione Dominykas Barauskas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama Lenčnos „Gornik“ namuose 3:1 nugalėjo Varšuvos „Polonia“.

Kitame šios lygos mače Artemijus Tutyškinas liko ant suolo, o jo atstovaujama Lodzės LKS išvykoje 0:1 nusileido „Legnica“ vienuolikei.

Indijos „Durand Cup“ taurės turnyre „Kerala Blasters“, kur sporto direktoriumi dirba Karolis Skinkys, 7:0 sutriuškino „CISF Protectors“ klubą.

Šiaurės Airijos čempionate lietuvis Nedas Mačiulaitis žaidė iki 69 minutės ir 32 minutę įmušė įvartį, o jo atstovaujama „Carrick Rangers“ namuose 2:0 pranoko „Glenavon“ ekipą.

Ukrainos čempionate Gytis Paulauskas liko tarp atsarginių, o jo atstovaujama Kovalivkos „Kolos“ namuose 0:0 išsiskyrė su „Inhulets“ komanda.

Turkijos antrame divizione Modestas Vorobjovas buvo pakeistas 90-ąją rungtynių minutę, o jo atstovaujama „Istanbulspor“ savo aikštėje 3:2 nugalėjo „Manisa“ komandą.

Anglijos trečiame divizione („League One“) lietuvis Tomas Kalinauskas žaidė iki 72 minutės, o jo atstovaujama „Burton“ namuose 2:3 pralaimėjo „Lincoln“ komandai.

Rugpjūčio 11 diena (sekmadienis)

Japonijos čempionate Vykintas Slivka nebuvo registruotas rungtynėms, o jo atstovaujama „Sagan Tosu“ namuose 1:1 sužaidė su „Urawa Reds“ ekipa.

Rumunijos antrame divizione Rokas Lekiatas žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Craiova 1948“ namuose 1:0 įveikė „Chindia“ vienuolikę.

Kazachstano lygos taurės pirmame pusfinalio susitikime Kipras Kažukolovas nepateko į komandos paraišką, o jo atstovaujama „Astana“ svečiuose 0:0 sužaidė su „Yelimay Semey“ komanda.

Slovėnijos čempionate Armandas Kučys žaidė visas rungtynes ir per pridėtą antro kėlinio laiką įmušė įvartį, o jo atstovaujama „Celje“ namuose 4:2 nugalėjo „Radomlje“ vienuolikę.

Kitame pirmenybių mače Justas Lasickas irgi žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama Ljublianos „Olimpija“ išvykoje 0:0 sužaidė su „Domzale“.

Trečiasis lietuvis Slovėnijos čempionate – Pijus Širvys – žaidė visą antrą kėlinį ir 67 minutę atliko rezultatyvų perdavimą, o jo atstovaujama „Maribor“ namie 2:1 nugalėjo „Mura“ klubą.

Belgijos čempionate Edgaras Utkus buvo pakeistas 17 minutę, o jo atstovaujama „Cercle Brugge“ namuose 4:1 sutriuškino „Beerschot“ komandą.

Vokietijos trečiame divizione Edvinas Girdvainis liko ant suolo, o jo atstovaujama „Sandhausen“ svečiuose 1:0 įveikė „Saarbrucken“ futbolininkus.

Lietuvis vartininkas Ovidijus Šiaulys „Coppa Italija Serie C“ turnyre žaidė visas rungtynes, o jo atstovaujama „Entella“ namuose 2:0 nugalėjo „Alcione Milano“ ekipą ir žengė tolyn.

Italjos taurės pirmame etape Gvidas Gineitis nebuvo registruotas rungtynėms, bet jo atstovaujama „Torino“ namuose 2:0 nugalėjo „Cosenza“ ekipą ir pateko į kitą etapą.

„Celje“ klubo nuotr.;

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS