Neįgaliesiems

Lietuvos atstovai debiutuoja pasaulio čempionate „FIFAe Football Manager 24“

Rugpjūčio 28 dieną Liverpulio mieste, Jungtinėje Karalystėje, prasideda pasaulio čempionatas „FIFAe Football Manager 24“, kuriame Lietuvai pirmą kartą atstovauja Aivaras Nekliuda ir Justas Butkevičius.

Šie žaidėjai, pasirinkti iš daugybės norinčių dalyvauti, sėkmingai įveikė atrankos procesą, parodydami savo gebėjimus ir supratimą futbolo vadyboje. Lietuvos atstovai sužinojo savo grupės varžovus ir jau 15.30 val. pradės savo pasirodymą grupių etape.

Šis pasaulio čempionatas yra pirmasis FIFA renginys, kuriame naudojamas populiarusis „Football Manager“ žaidimas. FIFA, bendradarbiaudama su šio žaidimo kūrėjais, siekia skatinti futbolo vadybines žinias ir sporto plėtros supratimą visame pasaulyje.

Šis inovatyvus požiūris leidžia dalyviams ir žiūrovams iš arčiau susipažinti su futbolo klubo valdymo subtilybėmis, strategijų kūrimu ir sprendimų priėmimu, kurie yra neatsiejama profesionalaus sporto dalis.

Šių metų čempionatas ne tik suteikia galimybę parodyti savo įgūdžius virtualioje erdvėje, bet ir skatina tarptautinį bendradarbiavimą bei žinių pasidalijimą, siekiant populiarinti futbolo vadybą ir skatinti naujų talentų atsiradimą.

Lietuvos rinktinė, sudaryta iš Aivaro Nekliudos ir Justo Butkevičiaus, tikisi pasinaudoti šia unikalia galimybe ir prisidėti prie šalies sporto plėtros per savo pasirodymą šiame prestižiniame renginyje.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS