Neįgaliesiems

Merginų U19 rinktinė pasirodymą Baltijos taurėje baigė nesėkme

Lietuvos merginų U19 rinktinė pirmadienį užbaigė savo pasirodymą Baltijos taurės turnyre Estijoje.

Paskutinėje dvikovoje lietuvaitės 1:3 (1:2) pralaimėjo Estijos komandai ir užėmė ketvirtą vietą. Primename, kad pirmoje dvikovoje lietuvės 0:1 pralaimėjo Farerų Salų komandai, o vėliau 0:3 turėjo pripažinti ir latvių pranašumą.

Rungtynės prasidėjo labai ankstyvu esčių įvarčiu, po kurio jos jau penktą minutę išsiveržė į priekį. Visgi lietuvės jau kone kitos atakos metu atsakė savo tiksliu smūgiu ir rezultatas tapo lygus – 1:1.

Pirmam kėliniui persiritus į antrą pusę į lietuvaičių vartus už pražangą buvo skirtas baudinys, kurį šeimininkės realizavo ir dar kartą išsiveržė į priekį.

Sužaidus kiek daugiau nei valandą, į mūsiškių vartus krito trečiasis įvartis, kuris iš esmės atsakė į paskutinius dar likusius klausimus.

Per likusį laiką rezultatas daugiau nebepakito ir Estijos ekipa iškovojo pergalę, užtikrinusią joms turnyro nugalėtojų titulą.

Rungtynių įrašas:

Merginų U19 Baltijos taurės turnyro statistika:

Lietuva – Estija 1:3 (1:2)

Veru sporto centro stadionas, teisėjas Mark Oskar Arst (Estija);

Įvarčiai: 6 min. Agnieška Kazarina (Lietuva); 5 min. Karola Purgats, 29 min. iš baudinio Aleksandra Kelli, 62 min. Anželika Jotkina (Estija);

Įspėtos: 45+2 min. Žemyna Lekavičiūtė, 80 min. Patricja Penkauskaitė, 89 min. Atėnė Streckytė (Lietuva);

Lietuvos rinktinės sudėtis: Erneta Rinkevičiūtė, Austėja Jokubaitytė (62 min. Patricja Penkauskaitė), Agnieška Kazarina (73 min. Kamilė Medvedeva), Gabrielė Skurdenytė (54 min. Laura Grucytė), Milda Ivanciūtė (73 min. Elzė Kiškūnaitė), Karina Klevinskaitė (73 min. Marta Šmidt), Atėnė Streckytė, Kotryna Maželytė, Žemyna Lekavičiūtė, Aivė Andriuškevičiūtė, Austėja Petkevičiūtė (54 min. Emilija Grauslytė).

Atsargoje: Ema Daujotė, Ugnė Kvartūnaitė, Ūla Miniotaitė.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS