Neįgaliesiems

„Topo centras Euronics“ moterų I lygoje – vilnietiško finalo tikimybė

Prasidėjusiame pirmenybių II etape pajėgiausios komandos rungiasi dėl patekimo į finalą bei vyksta dvikovos dėl žemesnių vietų.

Spalio 6 dieną abu pusfinalio susitikimai vyko Šiauliuose, tačiau aikštės šeimininkėms rungtynės nesusiklostė. Iš pradžių MFA „Žalgiris“ B-MRU net 8:0 sutriuškino „Gintros“ dublerinę komandą. Dubliais išsiskyrė Patricja Penkauskaitė ir Justina Blaževičiūtė, o kitus įvarčius įmušė Barbara Antonovič, Austėja Petkevičiūtė, Ineta Šukštulytė ir Milda Ivanciūtė.

Po valandos pergalę 2:0 iškovojo FK „Žalgiris“. Anetos Chvoinickos dviejų įvarčių užteko pergalei prieš FA „Šiauliai“-ŠSG atstoves. Atsakomosios rungtynės vyks kitą savaitę.

Rungtynėse dėl 5 vietos FC „Hegelmann“ dublerės išvykoje pasiekė pelnė pergalę 4:0 prieš Kėdainių „Nevėžį“. Du įvarčius įmušė Beatričė Globytė, o pergalę įtvirtino Dinaros Rimkevičiūtės ir Erikos Busevičiūtės taiklūs smūgiai.

Žemaitiškas derbis įkūnijo akistatą dėl 7 vietos. Telšių FC „Džiugas“ savo aikštėje įveikė 2:0 Plungės „Babrungą“, pasižymėjus Kornelijai Kačenauskaitei ir Marijai Stasiulytei.

Nors „Utenos Utenis“ pirmavo po Ugnės Kvartūnaitės įvarčio, tačiau viešėjusios FK „Saned“ dublerės įrodė savo pajėgumą antrajame kėlinyje 4:1. Rezultatą leido persverti Mildos Šulijaitės, du Ugnės Grincevičiūtės bei Natachos Dionos Bibi įvarčiai, tad serijoje dėl 11 vietos pirmauja joniškietės.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS