Neįgaliesiems

Kaune iškilmingai paminėtas LSFL 25-metis

Spalio 15 dieną Lietuvos sporto universitete (LSU) buvo iškilmingai paminėtas Lietuvos studentų futbolo lygos (LSFL) veiklos 25-metis.

Šventėje dalyvavo ne vienas garbus asmuo. Tai – ir Lietuvos aukštųjų mokyklų rektoriai, Lietuvos futbolo federacijos vadovai bei kiti, kurie ilgus metus prisidėjo prie studentų futbolo auginimo ir populiarinimo Lietuvoje.

„25 metai – tikrai ilgas laiko tarpas, kai studentų futbolo lyga suvienija akademinę bendruomenę ir suteikia galimybę aukštųjų mokyklų atstovams susitikti futbolo aikštėje. Lyga pastaraisiais metais auga ir žengia į priekį, tad neabejojame, kad tokia tendencija išliks ir toliau.

Svarbu buvo šioje šventėje sutelkti ir mūsų aukšųjų mokyklų rektorius ir su jais aptarti tolimesnę studentų futbolo raidą mūsų šalyje“, – teigė LFF prezidentas Edgaras Stankevičius.

Šventės svečiai išvydo specialų šiam renginiui sukurtą vaizdo įrašą apie studentų futbolo lygą, taip pat garbės pažymėjimais buvo įvertinti labiausiai prie studentų futbolo lygos augimo prisidėję asmenys.

Taip pat šventėje buvo įteikti trys LFF ordinai – jie atiteko žmonėms, prisidėjusiems prie lietuviško studentų futbolo augimo. Tai – Artūras Vitalijus Krukis, Diana Rėklaitienė bei Saturnas Dubininkas.

Po šventės jos dalyviai buvo pakviesti į greta esantį Dariaus ir Girėno stadioną, kuriame susitiko Lietuvos ir Rumunijos rinktinės.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS