Neįgaliesiems

Ukmergėje šventiškai finišavo 2024 m. Lietuvos moterų regioninė lyga

Spalio 27 dieną Ukmergėje šventiškai finišavo 2024 metų Lietuvos moterų regioninės lygos varžybos. Pajėgiausios komandos iš regioninių grupių atvyko į miesto stadioną ir išaiškino lygos nugalėtoją.

Į finalinį renginį atvyko Pietų regiono laimėtojos – Alytaus SRC žaidėjos, Rytų regiono atstovės – „SC-Ukmergė“ ir „EK Stars“ bei Šiaurės regiono laimėtojos iš Panevėžio „Ekrano“. Vakarų regioninėje grupėje triumfavusios „Babrungo uogos“ atsisakė teisės dalyvauti finaliniame renginyje.

Burtų keliu komandos buvo suskirstytos į tarpusavyje rungtyniaujančias  poras: Panevėžio FK „Ekranas“ – Ukmergės „SC-Ukmergė“ ir Alytaus SRC – Vilniaus „EK Stars“. Pirmajame susitikime Ukmergės rajono atstovės 2:0 nugalėjo Panevėžio atstoves, o Vilniaus atstovės – 2:0 Alytaus SRC komandą.

Mažajame finale dėl trečiosios vietos „Ekrano“ komanda antrajame susitikime 3:2 nugalėjo Alytaus SRC komandą ir laimėjo bronzinius apdovanojimus. Dėl Lietuvos regioninės lygos nugalėtojų vardo rungtyniavo „SC-Ukmergė“ ir „EK Stars“ komandos. Rungtynių pagrindinis laikas baigėsi 0:0. Po to buvo mušami baudiniai ir rezultatu 4:2 laimėjo Ukmergės atstovės.

Pasibaigus rungtynėms įvyko varžybų užbaigimas, kuriame dalyvavo šių varžybų koordinatorius Arūnas Rastenis ir LMFA viceprezidentas Vytautas Tutlys.

Komanda nugalėtoja buvo apdovanota taure, o žaidėjos, treneriai – I vietos apdovanojimais, medaliais. Taip pat apdovanotos buvo II, III vietos komandos atitinkamais apdovanojimais bei IV vietą užėmusios Alytaus SRC komandos atstovės – dalyvio medaliais.

Komandų geriausioms žaidėjoms buvo įteikti „Hummel“ prizai:

Alytaus SRC – Karinai Ivaškevičiūtei;

Panevėžio „Ekranas“ – Vakarei Kiaunytei;

Vilniaus „EK Stars“ – Aleksandrai Kostojanskajai;

Ukmergės „SC-Ukmergė“ – Viltei Imbrasaitei.

Lietuvos moterų futbolo asociacijos padėkos prizu, „Hummel“ dovana buvo apdovanotas varžybų koordinatorius Arūnas Rastenis.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS