Neįgaliesiems

Komandos kviečiamos registruotis į „Stiklita“ Lietuvos paplūdimio futbolo čempionatą

Lietuvoje futbolo sezonas pamažu įgauna pagreitį, o gerų naujienų šįkart turime ir paplūdimio futbolo mylėtojams – pradedama registracija į 2020 metų „Stiklita“ Lietuvos paplūdimio futbolo čempionatą.

Šią vasarą paplūdimio futbolo čempionatas bus vykdomas dviem etapais: liepos 18-ąją komandos rinksis Kupiškyje, o rugpjūčio 1-ąją – naujai įrengtoje paplūdimio aikštelėje Ignalinoje. Paplūdimio futbolo sezoną uždarys taurės turnyras, kuris bus surengtas rugpjūčio antrą arba trečią savaitgalį (data bus patikslinta).

Iki liepos 1 dienos komandų, norinčių dalyvauti „Stiklita“ Lietuvos paplūdimio futbolo čempionate, vadovus kviečiame siųsti oficialų prašymą (laisva forma, nurodant komandos pavadinimą, fiznio ar juridinio asmens informaciją, atsakingą kontaktinį asmenį su jo parašu) Lietuvos Salės ir Paplūdimio futbolo asociacijos (LSPFA) direktoriui Vyteniui Kazlauskui el. paštu v.kazlauskas@lff.lt. Po prašymo pateikimo jums bus suteikta visa reikiama informacija apie turnyro reglamentą ir formatą.

Registracija į „Stiklita“ Lietuvos paplūdimio futbolo taurę prasidės kiek vėliau. Apie registracijos pradžią informuosime atskiru pranešimu.

ATRIBUTIKA

Pasipuoškite oficialia Lietuvos futbolo federacijos atributika, taip demonstruodami savo atsidavimą ir palaikymą.

Informacija

Lygos ir kita informacija

JŪSŲ ĮSIMINTOS VARŽYBOS